Предизборна кампања 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Негово е битно да си кажит а дали ќе напрајт не е битно , ак добиет уште еден мандат ќе никнат во Охрид уште 20 згради ќе си лапнит ацо од сите по 1-2 стана и на крајот еден кружен ток ќе напрајт :)

Ацко си е дипломиран сообраќаен инжињер, затоа толку обраќа внимание на кружните текови :icon_mrgr:
Тема на дипломската му била ‘‘ Кружен тек и таму кај ШО нетребиТ‘‘:icon_mrgr:

Ацко си е дипломиран сообраќаен инжињер, затоа толку обраќа внимание на кружните текови :icon_mrgr:
Тема на дипломската му била ‘‘ Кружен тек и таму кај ШО нетребиТ‘‘:icon_mrgr:
:pos: Сега на ред е налето кај Охридска банка еден да напрајт ама ко ќе е најјакиот период во градов 15-25 јули :) Што викаше еден бербер кај нас : Ацо од мене нашкола препишвеше тој градоначалник јас бербер станав . :D
--- надополнето: 20 март 2013 во 10:58 ---
http://mkd-news.com/kuchina-skitnitsi-oblecheni-vo-maitsi-na-stevcho-shetaat-niz-karposh-foto/
Уште ова го немав видено за изборна кампања да ги облечиш кучињата во твои маици :D

:pos: Сега на ред е налето кај Охридска банка еден да напрајт ама ко ќе е најјакиот период во градов 15-25 јули :) Што викаше еден бербер кај нас : Ацо од мене нашкола препишвеше тој градоначалник јас бербер станав . :D
--- надополнето: 20 март 2013 во 10:58 ---
http://mkd-news.com/kuchina-skitnitsi-oblecheni-vo-maitsi-na-stevcho-shetaat-niz-karposh-foto/
Уште ова го немав видено за изборна кампања да ги облечиш кучињата во твои маици :D

Болдов - sums up everything in this country :)

Јас сум изнареволтиран шо на пример како од пред се од нејзинион речник на некој начин дека исто и како дека таму кај директорот се точит шампањско и да видат луѓето како значи се заведувале младите малолетници.И дека на плажа и во базен не е исто да шеташ слечен.
Е и да мое мислење е теја.
Овој го викаат на пења парти :D
--- надополнето: 20 март 2013 во 11:33 ---
Силванева-Бонева :LOL:

posteramdimiting.jpg

Ибраимовски: Ќе ве поразиме како Барселона, со 5:0

• Објавено: пред 52 минути
  • Прочитано: 520
  • Печати
Сподели со твоите пријатели!
Претседателот на ПЦЕР, Самка Ибраимовски, на вечерашниот митинг на „Сојузот за иднината“ во Прилеп истакна дека меѓу присутните не гледа увозни Роми од Шутка, тука, како што рече, наши Роми, од Прилеп.
- Вистината е ова што вечерва јас ќе ви ја кажам. Овие од власта, кои не ја кажуваат вистината, се дијагностицирани како патолошки лажговци. Прашав прихијатар дали не чувствуваат срам. Тој ми рече - срамот е емоционална реакција - рече Ибраимовски.
Тој истакна дека стечаец од Штип, на тамошниот митинг на здружената опозиција, му дал едно ливче на кое пишувало дека социјалната помош му е покачена само за 15 денари, порачувајќи дека тие пари ќе му ги подари на Зоран Ставрески, за да ги врати кредитите со кои ја задолжи Македонија.
- Со некој позајмен авион го донесоа шминкерот Субрата Рој. Знаете ли ние за таквите како него на ромски како велиме: „О преваранти“. Рој на ромски значи лажица, а човекот стана вилушка, само не знам дали голема или мала - рече претседателот на ПЦЕР.
Тој му порача на актуелниот прилепски градоначалник, Марјан Ристевски, дека Ромите нема да гласаат за него затоа што ги излажал дека до Три багреми ќе донесе вода, дека ќе им гради куќи, патишта, но од тоа ништо не направил.
- Затоа „Сојузот за иднината“ ќе ве порази како Барселона со 5:0 - и порача Ибраимовски на власта.

„Оркестар Титаник“
Која симболика ја има имево :pos::pos::pos::pos::pos:

Дно. Но уште не е крајното дно, ќе се изнагледаме до петок вечер вакви „писмени“ и „загрижени“, „случајно наједени“, “неутралци“. А да, и христијани пред се :sneaky:

Дно. За 500 денари што се човек не прави.
Шо ја резилат женичкава...
Шо не донеле тоа идиотот и да си чита она од таму па ќе средат они со монтажата после, паметни дечки се они... :D
Иначе highlight на видеото е тоа дека во базен и на плажа по купаќи да си пред децата не е исто :D
Јас сум изнареволтиран шо на пример како од пред се од нејзинион речник на некој начин дека исто и како дека таму кај директорот се точит шампањско и да видат луѓето како значи се заведувале младите малолетници.И дека на плажа и во базен не е исто да шеташ слечен.
Е и да мое мислење е теја.
Чичево и го фрлил меракот на Јанкуловска, покрај толку жени политичарки он Јанкуловска од уста не ја извади :D

Чичево и го фрлил меракот на Јанкуловска, покрај толку жени политичарки он Јанкуловска од уста не ја извади :D
Ама и грујо не го вади од уста, сомнителен е.

Може ли да се најде негде по интернетов кампањата на оваа Мила Искреновиќ, лелее кој крш беше со детергентот :pos: па како што се разви хуморот на интернетот да беше сега со таа кампања бетер Империја ќе поминеше.

Памтам во трета средно и таблата дури ја нашаравме со глупостите со детергентот и добивме опомена да не мешаме политика и образование...во средно каде осум од десет се партиски војници :icon_lol:
--- надополнето: 21 март 2013 во 02:08 ---
Најдов :vozbud:

:pos:

Може ли да се најде негде по интернетов кампањата на оваа Мила Искреновиќ, лелее кој крш беше со детергентот :pos: па како што се разви хуморот на интернетот да беше сега со таа кампања бетер Империја ќе поминеше.

Памтам во трета средно и таблата дури ја нашаравме со глупостите со детергентот и добивме опомена да не мешаме политика и образование...во средно каде осум од десет се партиски војници :icon_lol:
--- надополнето: 21 март 2013 во 02:08 ---
Најдов :vozbud:

:pos:
Поддржана од од неопределените партиски гласачи :pos: (не го мислеле тоа али така испаѓа)

И како во цело Скопје се гласа? :pos:

Во Туркменистан имаат понормални предизборни кампањи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom