Предизборна кампања 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секој вторник и петок со милкшејкови и биг мекови во автобус :)))))

И ќе дојде после ќе ти каже , ајде рипај одма , ја на твои години се сум стоела у Мекдоналдс , зимај сендвичот и бегај .

:pos:
Како ги пердашат пензионериве, прво им пропагираат здрав живот со бањи и лекарски прегледи, сега буквално им ставаат холестерол во вена.
Многу пари им идат за бесплатни карти за вторник, петок и сабота... јбг мора нешто да се превземе. Пензионерите се сакаат со дела :D

Кромид е:

За Колор Хроника

Текстовите во оваа рубрика се автентично толкување на актуелното секојдневие. Доколку помислите дека делови или целата содржина на нашите вести не се вистинити, пробајте истата метода да ја користите и за вестите што другите секојдневно ви ги сервираат, а без никаква резерва ги прифаќате како вистинити.

Колор Хроника и заблагодарува на Кирилица за отстапениот простор и се надева на успешна соработка во која нема да биде избркана под влијание на надворешен притисок.

Овија не су нормални, јутре што е на ред, бесплатна транс забава, со попуст на пијачка и попуст на сите видови опијати за пензионери!

dd1f16e7879936f8d908a98dce614266.jpg

:pos:
Како ги пердашат пензионериве, прво им пропагираат здрав живот со бањи и лекарски прегледи, сега буквално им ставаат холестерол во вена.

Koга сме веќе кај ова, како се попалија на тие 550 денари плус во пензијата, мислиш добиле бинго.После некој ден им се стемна на појќето ко им текна дека со 550 ден. плус ја поминаа границата за лекарски прегледи и бесплатни бањи.Мене ми е хумор, за други не знам :pos:

Он-топик:
Јани Ретардули - На Скопје му треба САМО ЕДЕН плоштад (оти Скопје е со 18.000 жители).:facepalm:

Некој Стружанец или Вевчанец ако има тука нека каже дали е зафрканција ова или навистина има кандидат со ваква антикампања? :pos:
А што ќе го прави Вевчани рамно да нема нудолници? :pos:
580947_10151565947941532_1485465541_n.jpg

Овој Радиноски беше градоначалник на Вевчани во 2 мандати.2009-та беше исто независен кандидат,ама изгуби.Сега пак е кандидиран.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom