Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Ај барем на време запрале кај знамето па не се избрукале да стават 10 краци...Јас па сега видов дека на МК Блаже Конески има бедна имитација на R2D2![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај барем на време запрале кај знамето па не се избрукале да стават 10 краци...Јас па сега видов дека на МК Блаже Конески има бедна имитација на R2D2![]()
Знам дека е смешно, преминува и накај жалосно, ама сме се нашле тука-ќе трпиме. Подобро да си играш мајтап, отколку да се нервираш, барем ќе се насмееш на туѓото незнаење и простота. Кога може оваа слика да биде селфи, што остануваЈас па сега видов дека на МК Блаже Конески има бедна имитација на R2D2
@BilboBaggins знам дека постојат местава ама брат смешно е се шуто и рогато ќе испливува на површина овие месец дена од сите страни

Смеј се али они ќе си се вработат.Знам дека е смешно, преминува и накај жалосно, ама сме се нашле тука-ќе трпиме. Подобро да си играш мајтап, отколку да се нервираш, барем ќе се насмееш на туѓото незнаење и простота. Кога може оваа слика да биде селфи, што останува
Прегледај го приврзокот 87739

Македонско знаме не смее да се виткаПроблемот е што има еден крак повеќе.За жал не е грешка туку едниот крак не се гледа оти така е превиткано знамето - го засенува долниот крак.
*Се демантирам, грешка е беМакедонско знаме не смее да се витка
Не знам што те чуди, во Прилеп има и Месна Заедница Плачикур која што е една од најстарите во општината.М. К. Жабино маало.
![]()
ОК ПОЗЗ