Пред компјутер vs. излегување во град

• Креатор на темата Креатор на темата *Honey*
  • Време на започнување Време на започнување
Navistina deka mnogu vreme pominuvam pred pc no se trudam da go stavam vo vtor plan. Obicno gledam vremeto da mi pomine vo druzenje izlezena otkolku vo druzenje na net. No vo sekoj sloboden moment,sekoja slobodna sekunda sednuvam na kompjuter :)

BAMARGERA напиша:
znaci od koga ke stanam od spienje do vecer sum pred kompjuter (ako sum doma) a vecer sum u grad do niedno vreme i posle moze pak da sednam malce :wink:

leleleleee i jas :( ova pc i net se zavisnost:toe: :(

KoNtEjNeR напиша:
definitivno izleguvanje... dokolku ima kaj da se otide...
ako e vremeto bedno (vrnezlivo) kompjuter :)

И ја мислам баш исто.:helou:

Ако е убаво времето дефинитивно излегување. ;)

Nikogas ne bi go stavil kompjuterot na prvo mesto ako treba da iskacam toj den. Za kompjuter ke najdam koga sakam vreme a za iskacanje nemozam.

зависно од расположението,ако не сум расположена за излегување,знаејќи пред време се под ред што ќе се случи вечерта....едноставно сакам да останам дома,ама коа ќе ми текне дека дома треба да слушам како моите ми префрлаат дека сум нон-стоп на компјутер,и ме тераат да го исклучам..е тогаш без размислување излегувам!

Секогаш кога имам можност да излезам да играм фудбал,кошарка или да одам во град го баталувам компјутерот.Или ако гледам добар филм.Не сум премногу зависен па да бидам цел ден на него.

Kompjjuter so mera setanjje so mera, poubavo mi e setanje, malku na vozduh :)

:cuc: Нема нешто што може да го диктира моето темпо на живот освен самиот ЈАС,али коа ќе видам дека постов сум го напишал у 3.40-леле(барем се трудам:tapp: )

Никад не останувам дома на компјутер кога можам да искочам.. Ќе ти се мочам у компјутерот ако не видам небо и ѕвезди не иде некако:toe:

Јас гласам за излегувањето во секој случај па макар да е и обично пешачење кое често го практикувам во последно време.А компјутерот никаде не бега!Поздрав

Apsolutno prvin druzenje pa posle kompijuter,ne bi propustil nekoj klabing za da sedam pred PS...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom