Pa ovoj vikend go pominav strikno pred kompjuter..
Se zurkam i so nego be, mora li da sum nekade u kafic
A iskreno dosadno mi stana uzasno po kafulinjava i veke dva vikenda po red se resavam za kompjuter party!
многу зависи од расположение, која си “даун“, многу подобро ми е да останм дома, отколку да искочам да се “изгужвам“ и да се вратам дома уште полошо расположен
Излегување во град. На компјутер можам да седам во било кое време.. на утро во 2-3 саат кога ќе се вратам од кафичи, или кога немам друштво за да излезам низ град.. И секогаш кога можам излегувам.. обожавам да "скитам".
Иако има моменти кога не ми се мрда од дома и повеќе сакам лежерно да пијам кафе пред пи-си, отколку да скитам некаде... За среќа ретки се тие моменти.
Преку цела недела пред комјутерот сум,само у петок и сабота се излева,и може и на некој празник нормално.
А тоа дека треба да бираш помеѓу компјутер и излевање(социјализација) не е баш неопходно,имаш време за се.Сеа ако пропаднат плановите за излевање,компјутерот не ти бега.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.