Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .
Е па толку изгледа :) Доволно е супер пречек им направија. На крај сите среќни и задоволни :vozbud:

ПЕРФЕКТ пречек БРАВО, браво за цел народ што излезе и да ги пречека како прави Македонски херои.

П.С

Како тоа сител набавил опрема, а се е крш?

Денеска имаше 20-30 000 народ повеќе отколку за 8ми септември.Плоштадот и улиците до плоштадот крцкаа.Немаше игла кај да падне.Луѓееееееееееее свесни ли сте колку народ имаше??Друго е да гледаш преку телевизија друго е во живо.Перфектен пречек,подобро и неможеш да биде.Браво Македонија,браво Македонци.Секоја чест.Видвовте ли Предраг и Антич кога се фатија за глава кога го видоа плоштадот од гужва.

Сите адети ги направија.
Многу е срамежлив Бо.

Му се гледа по фаца дека е душа човек, многу ми е мило за него и што го поздравиле како што треба, си заслужи дечкото :).

Му се гледа по фаца дека е душа човек, многу ми е мило за него и што го поздравиле како што треба, си заслужи дечкото :).

Да да, само иако скандираа за него.. криво ми беше што не скандираа барем еднаш MVP.. чисто да знае човекот дека он е за нас MVP!

Атмосферата во еден од автобусите. :)

Бев на аеродром, кога стигнав на плоштад после преморен бев и препотен, па тргнав накај дома. Многу народ се имаше собрано. :)

п.с. Леле, луѓе, што направивме, цела Европа ја истепавме. :)

Сега само што си дојдов од плоштад :)

Имаше премногу гужва, многу, многу, не можам да опишам со зборови. Појдов порано и си фатив место, точно каде што застана автобусот и излегоа да играат оро. Имаше многу буткање, туткање и што не, среќа тренирам пливање па имав сила да си го оддржувам просторот и да ги притискам угнетувачите :pos: Имаше и некои лигли дојдени на штикли па кукаа цело време не можам жешко ми е па прашуваа кој играч е кој, па вртеа по телефони, го видов овој го видов оној, мислам дај ваквиве џабе само простор зафаќаат :tapp:

Најдобро беше кога слезе Игорче од бусот лелеле каков аплауз доби, најрадосен беше од сите, еден позади мене се издра: „Ла Mоника педер!“ :pos: и Игорче му крена рака и каков поглед даде, ако му дал таков на Ла Моника, стварно од голема помош ни бил :icon_lol: Жива вода сум, седнав да го пишам ова и одма под туш, ама вредеше, вредеше да им се направи чест на сите овие наши херои. :)

P.S. За тие што се буните за тајмингот на пречекот... Не знам што ве чуди, секогаш има ваков пречек веднаш штом ќе стигнат репрезентативците...Лани Шпанија кога го освои СП во фудбал, заврши некаде кај 23 часот светското, додека завршија церемониите, изјавите, славјето, полетаа некаде кај 3 сабајле, претпладне, отидоа во кралската палата кај кралицата и одма и тие се качија на парада. Значи секаде е вака, сега на некому му одговара, на некому не му одговара.

А да, и отсега, да не забораваме. Да одиме на натпреварите на репрезентацијата и редовно да ги бодриме, а не само во доброто. :)

Сега само што си дојдов од плоштад :)

Имаше премногу гужва, многу, многу, не можам да опишам со зборови. Појдов порано и си фатив место, точно каде што застана автобусот и излегоа да играат оро. Имаше многу буткање, туткање и што не, среќа тренирам пливање па имав сила да си го оддржувам просторот и да ги притискам угнетувачите :pos: Имаше и некои лигли дојдени на штикли па кукаа цело време не можам жешко ми е па прашуваа кој играч е кој, па вртеа по телефони, го видов овој го видов оној, мислам дај ваквиве џабе само простор зафаќаат :tapp:

Најдобро беше кога слезе Игорче од бусот лелеле каков аплауз доби, најрадосен беше од сите, еден позади мене се издра: „Ла Mоника педер!“ :pos: и Игорче му крена рака и каков поглед даде, ако му дал таков на Ла Моника, стварно од голема помош ни бил :icon_lol: Жива вода сум, седнав да го пишам ова и одма под туш, ама вредеше, вредеше да им се направи чест на сите овие наши херои. :)

P.S. За тие што се буните за тајмингот на пречекот... Не знам што ве чуди, секогаш има ваков пречек веднаш штом ќе стигнат репрезентативците...Лани Шпанија кога го освои СП во фудбал, заврши некаде кај 23 часот светското, додека завршија церемониите, изјавите, славјето, полетаа некаде кај 3 сабајле, претпладне, отидоа во кралската палата кај кралицата и одма и тие се качија на парада. Значи секаде е вака, сега на некому му одговара, на некому не му одговара.

А да, и отсега, да не забораваме. Да одиме на натпреварите на репрезентацијата и редовно да ги бодриме, а не само во доброто. :)
:pos::pos:

Спектакуларен пречек, како што си доликува да се пречекаат едни херои. Тоа беше во најмала рака што можеше да го направи народот, во чест на оние кои што не направија горди Македонци. Тоа треба да биде огледало за што поголемо вложување во спортот, бидејќи преку него сите ќе бидеме обединети. Да се надеваме дека ова што се случуваше изминативе 2-3 недели, ќе биде само почеток за сите други успеси кои допрва ќе следуваат.

Не се заебавајте сo Игорче тој ни е 13-от играч :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom