Преболување

• Креатор на темата Креатор на темата Povreden
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 декември 2018
Мислења
9
Поени од реакции
0
Ми треба искрени одговори колку време му треба на девојче (се мисли на многу поштено девојче ) да го заборави бившиот кој 8 месеци ја сака како ненормален исто и таа него но не му признава во целост и дали некогаш можи да му се врати доколку тој ја сака а и таа го засака пак?
Искрено ве молам!

Поштено девојче како што викаш не би требало никогаш да го заборави бившиот. Можно е да му се врати.

Ми треба искрени одговори колку време му треба на девојче (се мисли на многу поштено девојче ) да го заборави бившиот кој 8 месеци ја сака како ненормален исто и таа него но не му признава во целост и дали некогаш можи да му се врати доколку тој ја сака а и таа го засака пак?
Искрено ве молам!
Jas iskreno ne ti go sfativ postot. Ti si bivsiot, momentalniot ili idniot.

Искрено ве молам!
Еблеста е?

Има 16 години , сте се сакале многу ама си бил ти крив и сте се скарале МАЛЦЕ и таа одма ти раскинала?
Не знам што си напраил , ама ако е некоја ситница мислам дека чекала само таков повод за да ти раскине.
Не се нервирај за глупости , имаш многу живот пред тебе. Секогаш може и подобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom