Правиме филмови Кантер!

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување
Па ако сакате можеме. Скоут може да се погрижи во фотошоп делот, а јас во составувањето на клиповите

Koj moze mene da mi napravi ama i da me snima ...jas koga se snimam pojma neam zosto ama odma pocnuva da mi secka i se poebuva kanter....daj ako moze nekoj da me snima i edno .avi ili kako i da e da mi napravi edno klipce i na јутјуб da go stavime...tnx :):):)

od tolu mn postovi i pak ne mi e jasno. go snimam demoto i e vo dem. format sega kazete mi kako da go napravam vo avi. format?? so fraps? fraps ja downloadirav vo trajl verzija i moze da snima od 11 do 18 sek. maksimum,za da snima poveke treba da ja registriram programata a toa kosta 39$ probav so krak od taa stranata so ja pisa...(neznam koj) go najdov krakot a za download mi bara 10$ . Jas nemam karticka za da mozam da platam 10 ili 39 dolari. So da napravam sega??

Еве нешто од мене ... ова ми е прво видео. Вчера се обидував да стокмам нешто па видите што излезе. :)

A filmot na epizodi ke bide i na koja televizija ke se emituva ? =) hehe se salam.Aj i jas koa ke snimam nesto ako sakate ke go upload i taka =) ae :salut:

LOL bravo iverson thnx ete se gleda koj e naj dobar admin me vide mene dali imama cit dali koristam cit oki toa e neso dobro :smir:

лол ти реков за чит не е, и да имам а нешто ми пратија несмеам да ставам.. ми се виде добар стилот како пукаш со фамас па реков да те снимам. .. стварно добро го играш фамасот. ..

бтв 100 пати те питам, на тој серверот шо игравме , паблик е или само за cw

kажи фала, се имаш на филмче еден од твоите најдобри потези (=

Го гледав овој клип со фамас КГБ како игра супер :D нареди 8 :D ја реши рундата xixixixi..

[MkD]Scout;490429 напиша:
ти ке си го пуштиш фрапс само кога ке вадиш сцени а не и кога играс

Знае да сецка и кога вадиш сцени..

eve neso od mene :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom