Правиме филмови Кантер!

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување
Со кој програм да направавам филмче за кантер што сум играл имам доста демоа ,како да ги конвертирам во некој видео формат.или што да направ како што има Shorty направено филмче со AWP.

IsusHristos напиша:
Со кој програм да направавам филмче за кантер што сум играл имам доста демоа ,како да ги конвертирам во некој видео формат.или што да направ како што има Shorty направено филмче со AWP.

najlesno mozes so Windows Movie Maker, go ima sekoj Windos XP, najlesno se sece, povrzuva itn itn :) lesno ke se snajdesh, samo "add " demoata i posle mozes kako sakas da si gi rasporedish, probaj pa ako ne se snajdesh ke ti najdeme nestho drugo :)

HungryWolf напиша:
najlesno mozes so Windows Movie Maker, go ima sekoj Windos XP, najlesno se sece, povrzuva itn itn :) lesno ke se snajdesh, samo "add " demoata i posle mozes kako sakas da si gi rasporedish, probaj pa ako ne se snajdesh ke ti najdeme nestho drugo :)
Не ме разбра ми треба програм што ке може да ги конвертира демоата од кантер страјк што се снимани во некој видео запис после јас со Adobe Premiere ке си ги склопам.
Енибоди???

IsusHristos напиша:
Не ме разбра ми треба програм што ке може да ги конвертира демоата од кантер страјк што се снимани во некој видео запис после јас со Adobe Premiere ке си ги склопам.
Енибоди???

fraps

Пушти F.R.A.P.S. да снима, пушти го демото преку CS, и добиваш .avi фајл.

Фала уште крак да најдам и ке има ново филмче од мене со калаш
Bojan со AK47 :D

Хм... колку што знам, мене не ми бараше крак за Фрапс...

Shorty напиша:
Хм... колку што знам, мене не ми бараше крак за Фрапс...

затоа што си даунлоадирал фул верзија - фрапс нема кракови, туку се дава како фул или трајл верзија.

IsusHristos напиша:
Фала уште крак да најдам и ке има ново филмче од мене со калаш
Bojan со AK47 :D
sorry man, tek sega se uklucuvam na forumov posle 2 dena, gledam te upatile, ama use crack ti fali :) http://download-crack-serial.com/ eve pobaraj na sajtov 100% ima, i 200% jas ti garantiram za virusi itn itn, mnogu mi pomognal, imam najdeno dosta krakovi, by the way, za site stho vi treba po nekoj krak bez razlika dali e za program ili igra, mozete slobodno da zirnete.

Check this----->Се потрудив да побарам по форумов,да не случајно некој има пратено нешто во врска со ова,па да не се повторува,или пак можеби некој и учествувал во креирањето на ова клипче.Бо тој случај простете!!!!!
А и ќе пронајдете интересни клипови со CS трикови и пукачки.
УБАВО СЕ ИЗНАСМЕАВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ја праам филм за кланот веке од мене и од Deaths_Will скоро се готови усе да спојам од другите играци па малце теам џоб и готово:D:D:D

Mari0 напиша:
Ајде бе,се изнафаливте,дајте нешто да видиме од демоата...:)

епа чорба брат ја го напуштив кланот:D:D:D сеа сум у нов клан па може од овој ке праиме филм незнам...:salut:

CS: The ownerz of cs.kajgana.com

Za pochetok, dokolku ima nekoja vakva tema ili slichno brishete bez razmisluvanje. Ako ne, mislam deka mozham da pochnam shto mi e idejata. Gledam celo vreme redovnite shto se na serverot, a i jas samiot pravime nekoi neverojatni, fascinantni, prekrasni ubistva. Bez razlika koj kako, dajte da pochnime so uploadiranje na dema od nekoi od tie ubistva, snimajte se celo vreme.. samo ako ima nekoj da kazhi kako mozhi posle toa klipche da se pretvori vo chitliv format za obichni playeri.. na primer mpeg, avi itn.. Da sredime edna podobra kolekcija od klipchinja, i posle samo ostavete na mene ke go editiram i hostiram i se ostanato ke go imame eden od najubavite CS filmchinja vo MKD. Koj e za? :):vozbud:

има, мислењето ти е преместено на правото место -)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom