ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не знае кои теми се за колоквиум информатика и од која книга, има некакви измени?

Дан го имат некој полагано Анти-дискриминациско право? Или да го имат сега избрано?

Ај ако знае некој тие што се прва година, кој ден и од колку часот имаат Вовед во наука за политика кај Астеруд и Пандева нека ми пише.
Фала многу.

Може некој да ми каже дали за на поправен колквиум остануваат истите лекции или треба да се учат и новите после колквиумот што се земени?

Ај ако знае некој тие што се прва година, кој ден и од колку часот имаат Вовед во наука за политика кај Астеруд и Пандева нека ми пише.
Фала многу.
За политички студии прашуваш, така?
Четврток во 12, последно предавање за овој семестар. Астеруд ги водеше вториве предавања, задњиов ќе дојде Пандева.

Може некој да ми каже дали за на поправен колквиум остануваат истите лекции или треба да се учат и новите после колквиумот што се земени?
Не, само тие што си ги учел во првите 6 недели.

За политички студии прашуваш, така?
Четврток во 12, последно предавање за овој семестар. Астеруд ги водеше вториве предавања, задњиов ќе дојде Пандева.
Фала другар.[DOUBLEPOST=1450007516][/DOUBLEPOST]Народе, ај малку помош.
Марика е проф. д-р, а асистентот Марко е м-р?
Како одат тие двајца со титулите?

Последно уредено:
Знае ли некој каде се наоѓа кабинетот на асистентката по Семејно и Наследно право Елена Игновска?

Знае ли некој каде се наоѓа кабинетот на асистентката по Семејно и Наследно право Елена Игновска?
Ако знаеш кај е на Спасов кабинетот, ова е карши одма. Или поинаку, фонтаната што е кај книжарата, лево од фонтаната, левата врата.

Здраво колеги, ќе може ли да ми кажете како е на испит по МЈП кај професорот Фрчковски , кои прашања се паѓале минативе сесии и кои страни треба да се учат од книгата зашто е 650 стр :/ ?

Здраво колеги, ќе може ли да ми кажете како е на испит по МЈП кај професорот Фрчковски , кои прашања се паѓале минативе сесии и кои страни треба да се учат од книгата зашто е 650 стр :/ ?

Ќе полагате испит пред 1 јануари за тие што иделе на предавање?

Ај прашање, проф. Марика каква е кога се одговара кај неа? Лесно се поминува или ти ја вади душата? Брзо ли се поминува кај неа?

Укината ли ви е казнената сесија во Фебруари ? Нема ни поправни во Јануари месец?

Многу прогресивна станала организацијава за разлика од мое време:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom