I
[In]kognito
Гостин
Некој да не знае кои теми се за колоквиум информатика и од која книга, има некакви измени?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За политички студии прашуваш, така?Ај ако знае некој тие што се прва година, кој ден и од колку часот имаат Вовед во наука за политика кај Астеруд и Пандева нека ми пише.
Фала многу.
Не, само тие што си ги учел во првите 6 недели.Може некој да ми каже дали за на поправен колквиум остануваат истите лекции или треба да се учат и новите после колквиумот што се земени?
Фала другар.[DOUBLEPOST=1450007516][/DOUBLEPOST]Народе, ај малку помош.За политички студии прашуваш, така?
Четврток во 12, последно предавање за овој семестар. Астеруд ги водеше вториве предавања, задњиов ќе дојде Пандева.
Ако знаеш кај е на Спасов кабинетот, ова е карши одма. Или поинаку, фонтаната што е кај книжарата, лево од фонтаната, левата врата.Знае ли некој каде се наоѓа кабинетот на асистентката по Семејно и Наследно право Елена Игновска?
Фала ти многуАко знаеш кај е на Спасов кабинетот, ова е карши одма. Или поинаку, фонтаната што е кај книжарата, лево од фонтаната, левата врата.
Здраво колеги, ќе може ли да ми кажете како е на испит по МЈП кај професорот Фрчковски , кои прашања се паѓале минативе сесии и кои страни треба да се учат од книгата зашто е 650 стр :/ ?
Ќе полагате испит пред 1 јануари за тие што иделе на предавање?