ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
За да се полага утре колоквиум за предмет од 6ти семестар мора да е презапишан,

Последно уредено:
За да се полага утре колоквиум за предмет од 6ти семестар мора да е презапишан,
Не мора да биде презапишан, т.е. ако пример си го слушал 6 семестар во учебната 2014/2015 не мора да го презапишуваш предметот за да го полагаш колоквиумот во ноемврискава казнена сесија.

Не мора да биде презапишан, т.е. ако пример си го слушал 6 семестар во учебната 2014/2015 не мора да го презапишуваш предметот за да го полагаш колоквиумот во ноемврискава казнена сесија.
фала многу :)

Dali nekoj se sekjava na prashanjata sto se pagjaa na ispit politicki sistem od predhodni sesii? I sovet dali kaj karakamisheva e podobro da odam na usno na ispit ili pismeno? :)

Каков тип на испит се МЈП и ЕУ кај Петрушевска и Георгиевски? :rolleyes:

Колеги според вас каде е подобро да го презапишам Казнено право, кај Никола Тупанчески или Александра Деаноска Трендафилова

Колеги, кога отприлика завршува редовната испитна сесија во летен семестар на факултетов?

Алтернатива на прелошата книга/скрипта на тасковска? Се мислам да земам да учам од книгата на Бајалџиев ама не знам како ќе поминам на испит.

Алтернатива на прелошата книга/скрипта на тасковска? Се мислам да земам да учам од книгата на Бајалџиев ама не знам како ќе поминам на испит.
Ти си прв и единствен што сум слушнал дека се жали од книгата на Тасковска (претпоставувам за Вовед во право, 1 година) што збори :)
Нема алтернатива, таа ти е.
ps: биди среќен што не ти предава Астеруд, нејзината книга викаат дека е тешка, а и како професорка е многу потешка од Тасковска ;)

Не сум сигурен дека на факултет има по заебана професорка од Таскоска. На колку луѓе им има направено проблеми, поготово со прегледување на испити и внесување на оцени. Со Асреруд бар знаеш на што си. Еве јас на пример уште немам оцена во електронско кај тасковска, а го положив уште пред скоро 3 години.

Не сум сигурен дека на факултет има по заебана професорка од Таскоска. На колку луѓе им има направено проблеми, поготово со прегледување на испити и внесување на оцени. Со Асреруд бар знаеш на што си. Еве јас на пример уште немам оцена во електронско кај тасковска, а го положив уште пред скоро 3 години.
Искрено ме изненадувате луѓе :) Ние како група што сме на факс, премногу сме задоволни од неа во секој поглед.

Таскоска се нема појавено на предавање годинава :нинџ:
Јас па обратно нема еден добар збор чуено за нејзе. Првиот дел не беше лош (освен глобализација) и се чудев зошто сите и ја серат книгата ама вториов дел е хаос. Спасов (асистентот) сам кажува за поединечни делови ова не е добро напишано во книгата запишувајте што ќе зборам.

Друга работа знае некој што се случува со гроздановски? И он ми нема дојдено ни еднаш, а има муабети дека имал рак.

Таскоска се нема појавено на предавање годинава :нинџ:
Јас па обратно нема еден добар збор чуено за нејзе. Првиот дел не беше лош (освен глобализација) и се чудев зошто сите и ја серат книгата ама вториов дел е хаос. Спасов (асистентот) сам кажува за поединечни делови ова не е добро напишано во книгата запишувајте што ќе зборам.

Друга работа знае некој што се случува со гроздановски? И он ми нема дојдено ни еднаш, а има муабети дека имал рак.
Не го знам Гроздановски, но се шушка за Тасковска дека нешто е сериозно болна, па може и за неа да се шушка дека има рак :( Се има појавено неколку пати, ја имам видено, но на предавања не знам дали била годинава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom