W 

wicked_1
Гостин
Да да, никој не бара оригинали освен некои професори и даваат гратис поени знам уставно беше така и историја на правоВрска неам, не е за мене, сестра ми ми бараше да и најдам.
Уствари нема потреба од оргинали?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да, никој не бара оригинали освен некои професори и даваат гратис поени знам уставно беше така и историја на правоВрска неам, не е за мене, сестра ми ми бараше да и најдам.
Уствари нема потреба од оргинали?

Го знам сето ова, ипак сум апсолвент глупо е до сеа да не сум научил дека лажги беа тоа куцањата, ама викам ако случајно го направиле и ако стварно сеа почнува да регистрира коа си бил коа не си бил, е тогаш го јадевмехахах абе тоа со присутнос и куцање се живи лажги .. ниеден професор не даваше поени од присутност (само од активност на час). и плус коа одговараш усно на испит те прашува и ти пишува оценка , не отвара лаптоп да се се логира па да види коа си бил коа не си бил... ништо такво. цела година идевме само 15 души на предавање а некои си го ладеа и пак положијазатоа ладете си го

Dali nekoj znae e-mail od Sapkova i od Esin Kranli Bajram?
Немам време таму да одам до книжара па да чекам во оние гужви на поштите кај студентските секогаш е БУТЕЈАЖ сум земал уплатница за да напишам и уплатам во банкава тука до мене па право до факултетите да одам од студентски(што отвараат в 11 дури) да подигнам зашо треба по автобус да ја праќам а автобусот е в 12:15.... па ако некој знае на која сметка све ово оно нека пише...Иди си во книжара, кажи им уплатница за редовен студент и ќе ти дадат се испечатено ти само да пишеш име презиме, ембг, цел на дознака и потпис
Да. Плус провизија.Дали за вадење потврда за редовен студент се уплаќа на следниов начин 100 денари ?
Правен факултет „Јустинијан Први„ во Скопје
Депонент: НБРМ
Сметка: 100000000063095
Буџетска сметка: 1600103700-788-11
Приходна шифра: 723012 програма 41
27-31, 50-54, 69-73, 85-95 страна. А, статусно и семејно право се треба да се учи, односно 99-160 стр. Ова ти е за колоквиум.Kolegi, aj rimsko sto treba da se uci Ve molam da napise nekoj......
http://www.pf.ukim.edu.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=4100&mid=621&tabId=1&tabindex=0Може некој да даде линк од распоредот за полагањата компјутерски што сега идат,неможам нигде да најдам...?