ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Врска неам, не е за мене, сестра ми ми бараше да и најдам. :D
Уствари нема потреба од оргинали?
Да да, никој не бара оригинали освен некои професори и даваат гратис поени знам уставно беше така и историја на право

Нека не ве плашат со 51% присутност, јас цел 5ти и 6ти семестар на ниту едно предавање не присуствував а ме имаше на список за полагање. :D

Оригинал мораш само англиски, е сеа ако имаш од брат/сестра/или друг роднина, супер, не мора да си платиш 900 или колку и да беше, туку само ќе избришеш. :D

хахах абе тоа со присутнос и куцање се живи лажги .. ниеден професор не даваше поени од присутност (само од активност на час). и плус коа одговараш усно на испит те прашува и ти пишува оценка , не отвара лаптоп да се се логира па да види коа си бил коа не си бил... ништо такво. цела година идевме само 15 души на предавање а некои си го ладеа и пак положија :D затоа ладете си го
Го знам сето ова, ипак сум апсолвент глупо е до сеа да не сум научил дека лажги беа тоа куцањата, ама викам ако случајно го направиле и ако стварно сеа почнува да регистрира коа си бил коа не си бил, е тогаш го јадевме :D

Дали за вадење потврда за редовен студент се уплаќа на следниов начин 100 денари ?
Правен факултет „Јустинијан Први„ во Скопје
Депонент: НБРМ
Сметка: 100000000063095
Буџетска сметка: 1600103700-788-11
Приходна шифра: 723012 програма 41

Иди си во книжара, кажи им уплатница за редовен студент и ќе ти дадат се испечатено ти само да пишеш име презиме, ембг, цел на дознака и потпис

Иди си во книжара, кажи им уплатница за редовен студент и ќе ти дадат се испечатено ти само да пишеш име презиме, ембг, цел на дознака и потпис
Немам време таму да одам до книжара па да чекам во оние гужви на поштите кај студентските секогаш е БУТЕЈАЖ сум земал уплатница за да напишам и уплатам во банкава тука до мене па право до факултетите да одам од студентски(што отвараат в 11 дури) да подигнам зашо треба по автобус да ја праќам а автобусот е в 12:15.... па ако некој знае на која сметка све ово оно нека пише...

Дали за вадење потврда за редовен студент се уплаќа на следниов начин 100 денари ?
Правен факултет „Јустинијан Први„ во Скопје
Депонент: НБРМ
Сметка: 100000000063095
Буџетска сметка: 1600103700-788-11
Приходна шифра: 723012 програма 41
Да. Плус провизија.

Колеги,ако може да ми кажете вовед во право на еу кај проф.Георгиевски и мјп кај проф.Фрчкоски на колоквиум дали паѓаат истите прашања од претходните години или ги менуваат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom