Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги кај проф. Софија Тодорова по Применета би можело да се земат оценки освен во терминот кога е наведен за земање оценки?
lani pocna od 24 februari pa do 10 mart bese i godinava bi trebalo toj period--- надополнето: 29 јануари 2013 во 19:31 ---
Мора да може, во приемно време кај проф. ќе отидеш со испечатено досие и ќе ти стави оценка.
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 19:32 ---
Кога ќе биде отприлика казнената сесија февруари-март?
Давитковски ми нема предавано, ама предметот е лесен(мене ми беше и досаден, ама тоа е индивидуално). Мицковиќ има напишано една книга за семејствата во Европа низ историјата и цело време за тоа ќе зборува, а тоа што ви треба за на испит со асистентот ќе поминувате. Каламатиев една страна од книгата ти ја објаснува два часа и е во состојба цел амфитеатар да го праша едно исто прашање, иако и првиот точно одговорил.Тупанчески не се појавуваше нешто премногу на часови,а инаку кажува доста примери кои има да ги памтиш до крај на живот.Ve molam mislenje za profesorite Д-р. Д.Мицковиќ Д-р. Б.Давитковски Д-р. Т.Каламатиев Д-р. Н.Тупанчески
а може да кажеш што теми имаше?Дали некој знае што полагал поправен есеј облигационо дали ги дава истите теми од регуларниот есеј?![]()
Амфитеатар 9 е веднаш до амфитеатар 3 , лево од амфитеатар 3 оди и веднаш ќе го најдеш амфитеатар 9 во ќошот .Ај пишете ми каде е амф. 9?
Полагам Социологија на Правото кај Бачовска,некој да ми каже нешто повеќе што како иде?![]()
а може да кажеш што теми имаше?