Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги какво искуство имате со ина историја на право , мислите дека ке ми даде 4 бода , со оглед на тоа што се друго му е положено и бодовиве ми фалат да дипломирам![]()

Колеги какво искуство имате со ина историја на право , мислите дека ке ми даде 4 бода , со оглед на тоа што се друго му е положено и бодовиве ми фалат да дипломирам![]()
Ништо ништо таа ни еден бод не дава... Фаца глуми нешо.
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 20:07 ---
Да не знае некој каде можам да се информирам за упис на постдипломски студии без да се мачам на студентски? =)
Шо мислење имате за Саво Климоски.Уште тој испит ми е останат ама мамата ич не ми се учитБарат многу да знајш или можам да мумлам нешто од општа култура?

Некој од вас што полагал усно или одговарал за бодови граѓанско , нека пише што најмногу прашува, утре ќе идам да одговарам за 2 бода , барем знам дека ќе ја најдам има закажано усен испит
Читни ги поише институтите (застареност, преклузивен рок, застапништво, субјективитет. . .)Јас. Деновиве сум претворен во колизиона нормаКакво пријавуење бе, на 25 ќе си отидеш на терминот, ќе му кажеш на Драги и и готово. И онака немаше можност да се пријави ради екскурзијата
добро има изгубени случаи ко мене што ќе полагаат испит МПП?????????....и како ќе го пријавите испитот затоа што неможи преку досие...само кол 1 и кол 2 се ...нема за цел испит...
![]()

Колеги,ако завршиш три години на правен,дали даваат уверение и диплома или само уверение?Ако некој знае би му бил многу благодарен
Споделете некое искуство т.е како да се положи испитот по МПП- па станал потежок и од граѓанско кај родна како што беше порано
има и уште повеќе се изгубивме кога го решававме испитот![]()
)
Сепак ако го научиш добро нема да имаш проблеми