Знае да биде чешит Ина али кажи и дека само тоа ти треба да дипломираш и сигурно би ти дала да правиш дополнителен есеј или семинарскаКолеги какво искуство имате со ина историја на право , мислите дека ке ми даде 4 бода , со оглед на тоа што се друго му е положено и бодовиве ми фалат да дипломирам
Ништо ништо таа ни еден бод не дава... Фаца глуми нешо.Колеги какво искуство имате со ина историја на право , мислите дека ке ми даде 4 бода , со оглед на тоа што се друго му е положено и бодовиве ми фалат да дипломирам
офф леле сите изгледа различно искуство имаат со неа , една колешка ми кажа дека кога правела есеј а била ист случај ко мене , кога го предала есејот и рекла колку бода ти требаат оваа и рекла 20 и и ги ставила сите .. како и да е ќе прашам па ќе видиме..Ништо ништо таа ни еден бод не дава... Фаца глуми нешо.
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 20:07 ---
Да не знае некој каде можам да се информирам за упис на постдипломски студии без да се мачам на студентски? =)
Еден од најдобрите професори на ПравенШо мислење имате за Саво Климоски.Уште тој испит ми е останат ама мамата ич не ми се учитБарат многу да знајш или можам да мумлам нешто од општа култура?
Не знам што најмногу прашува, но знам дека секогаш дава ако ти фалат пар бода, за да не ти ги даде треба апла ништо да не знаеш Читни ги поише институтите (застареност, преклузивен рок, застапништво, субјективитет. . .)Некој од вас што полагал усно или одговарал за бодови граѓанско , нека пише што најмногу прашува, утре ќе идам да одговарам за 2 бода , барем знам дека ќе ја најдам има закажано усен испит
Јас. Деновиве сум претворен во колизиона норма Какво пријавуење бе, на 25 ќе си отидеш на терминот, ќе му кажеш на Драги и и готово. И онака немаше можност да се пријави ради екскурзијата
добро има изгубени случаи ко мене што ќе полагаат испит МПП????????? ....и како ќе го пријавите испитот затоа што неможи преку досие...само кол 1 и кол 2 се ...нема за цел испит...
Ти даваат уверение , а за дипломата може да си почекаш и година.. две , обично има соопштение на страната , даваат од еднаш по 200 дипломиКолеги,ако завршиш три години на правен,дали даваат уверение и диплома или само уверение?Ако некој знае би му бил многу благодарен
Нема некоја посебна тајна или процес едноставно научи го убаво затоа што е еден од најтешките предмети на додипломски (сепак не е потежок од граѓанско )Споделете некое искуство т.е како да се положи испитот по МПП- па станал потежок и од граѓанско кај родна како што беше порано
има и уште повеќе се изгубивме кога го решававме испитот