ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
дали тие што положиле квалификациони колоквиуми по општиот дел на граѓанското право треба да го пријават завршниот испит преку ел.досие?

дали тие што положиле квалификациони колоквиуми по општиот дел на граѓанското право треба да го пријават завршниот испит преку ел.досие?
ne

МПП предметот да си ЦРкнИ! :mad::place::tapp::tapp:

ништо не се паѓаше,....а јас ко круша си паднав...

ништо не се паѓаше,....а јас ко круша си паднав...

Епа иди на поправен на 25. Читни го убаво не е толку тешко иако е досадно до неба:)
Плус тоа прашањата им се цели есеи, едно прашање читаш пола саат, ептен глуп концепт имаат, ептен!

Ќе бидат објавени резулатите од есеј граѓанско пред да се полага гпп ?? :mad:

трудово право е ОК во делот на работни односи и се пагаат доста од прашањата ама посветете големо внимание на првиот дел многу се зафркнати прашањата а на есеј даваат поени.

aj nekoj shto e polagal denes rimsko zavrsen ispit kaj goce neka pisa kako bilo ... t.e kako isprasuva?

Дан знајте кај Мери Лазареска како ќе е испитот?Не се знајт ни кај полагаме ни нишо.... Некои викет од прашањана одпозади ќе прашвела,некои дека ќе прашвела прашања од кококвиум...А пошо е усен испит не знајме дали ќе требит цели лекции да раскажвиме или само блиц прашања.Ако знајт некој нешо нека повелит нека кажит.:icon_lol:

Дан знајте кај Мери Лазареска како ќе е испитот?Не се знајт ни кај полагаме ни нишо.... Некои викет од прашањана одпозади ќе прашвела,некои дека ќе прашвела прашања од кококвиум...А пошо е усен испит не знајме дали ќе требит цели лекции да раскажвиме или само блиц прашања.Ако знајт некој нешо нека повелит нека кажит.:icon_lol:

Сеа со новото појма неам како ќе биде али знам само дека Мери е срцка професорка:)

да не случајно има некој прашања мпп...(поинакви од копирнициве што се) ??? ај и тука да си ја пробам среќата...:tapp:

луѓе знаете коа и е приемен ден на тина ми фалат 2 бода граѓанско па да одговарам ?? и ако знае некој што одприлика прашува .. фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom