Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги какво искуство имате со ина историја на право , мислите дека ке ми даде 4 бода , со оглед на тоа што се друго му е положено и бодовиве ми фалат да дипломирам![]()
Колеги какво искуство имате со ина историја на право , мислите дека ке ми даде 4 бода , со оглед на тоа што се друго му е положено и бодовиве ми фалат да дипломирам![]()
Ништо ништо таа ни еден бод не дава... Фаца глуми нешо.
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 20:07 ---
Да не знае некој каде можам да се информирам за упис на постдипломски студии без да се мачам на студентски? =)
Шо мислење имате за Саво Климоски.Уште тој испит ми е останат ама мамата ич не ми се учитБарат многу да знајш или можам да мумлам нешто од општа култура?
Некој од вас што полагал усно или одговарал за бодови граѓанско , нека пише што најмногу прашува, утре ќе идам да одговарам за 2 бода , барем знам дека ќе ја најдам има закажано усен испит
Јас. Деновиве сум претворен во колизиона нормаКакво пријавуење бе, на 25 ќе си отидеш на терминот, ќе му кажеш на Драги и и готово. И онака немаше можност да се пријави ради екскурзијата
добро има изгубени случаи ко мене што ќе полагаат испит МПП?????????....и како ќе го пријавите испитот затоа што неможи преку досие...само кол 1 и кол 2 се ...нема за цел испит...
![]()
Колеги,ако завршиш три години на правен,дали даваат уверение и диплома или само уверение?Ако некој знае би му бил многу благодарен
Споделете некое искуство т.е како да се положи испитот по МПП- па станал потежок и од граѓанско кај родна како што беше порано
има и уште повеќе се изгубивме кога го решававме испитот![]()