ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Амф. 8 е право по скалите, еден од двата споени во средина.
Амф. 6 е да, малиот позади амф. 2 :)

Инаку да си кажам дека ми заврши мене колоквиумската, успешно, ги положив трите, останува уште филозофија на 10-ти, ама тоа би требало да е лесно (кај Тасковска сум:)

Може ли некој да ми каже , кај треба да пријавам за да го преполагам само 2 колоквиум ?

Дали некој знае дали паѓаат прашањата по политички систем од 2 колоквиум....заш Прешова кажа дека се пробиени бла бла...дали некој од ланска година знае да ми кажи што им се паднало ...Благодарам

Еј благодарам мн
ама не сум кај камбовски ја сум во Кочани на тој факултет сега ми е јасно од кај ги наоѓаат темите асистентиве :)
туку дај ако има некој овдека кај тој камобски филозофија на право нека ми прати некоја семинарска... таман нема да имаме 2 исти :)
поздрав

--- надополнето ---

цесијата си ја имаш во ЗОО ќе ја раскажеш и објасниш кој со кого како зошто и тоа ти е тоа
за ЕУ ќе си разгледаш од извештаите што има како има, нешто од по вести, ќе ископаш од по нет и тоа ти е тоа, нема големо филозофирање.
филозофија по темиве гледам дека си кај камбовски и темите ги имаш во метријалот

А кога одприлика го пополнуваат електронските досиеа. Вака не знам дали сум положил социологија или не :D

И јас да прашам нешто за електронските досиеа. Рекоа дека уште вчера ни ставиле поени од есеите во нив, а уште ми стои точка кај поени од есеј. Проблем е само со моето нешто, или треба време за да се променат полињата со поени? :toe:

Електронските досиеа функционираат на следниов начин (јас колку што разбрав) - прво, одговорниот за некој предмет става за секој студент поените кои што треба да ги стави. После тоа оди до ЕКТС каде што треба да се ажурираат податоците во досиеата и да можеме да си ги гледаме преку интернет. Јас колку што знам, така е. Е сега дали е точно тоа, не знам. Како и да е, кога ќе ви кажат дека ги ставиле, скоро никогаш нема да може уште одма да ги видите :)

Електронските досиеа функционираат на следниов начин (јас колку што разбрав) - прво, одговорниот за некој предмет става за секој студент поените кои што треба да ги стави. После тоа оди до ЕКТС каде што треба да се ажурираат податоците во досиеата и да можеме да си ги гледаме преку интернет. Јас колку што знам, така е. Е сега дали е точно тоа, не знам. Како и да е, кога ќе ви кажат дека ги ставиле, скоро никогаш нема да може уште одма да ги видите :)

Фала, камен од срце ми симна, мислев дека до моето досие е и треба до факултет да се влечам, да се карам :)

Ве молам за помош.Го изгубив пасвордот од електронското досие, и сега не можам да пријавам испити. Кажете ми што да правам? Испитите до кога се пријавуваат? Само електронски ли може да се пријават? Да не имате моб од некој од ЕКТС????
Се нервирам ќе ми пропадне цела сесија.

Edit: Средив. Само не знам до кога се пријавуваат испити.

Дали некој знае до кога се пријавуваат испити, зошто гледам на страната на факсот нема ништо објавено...

Дали некој знае до кога се пријавуваат испити, зошто гледам на страната на факсот нема ништо објавено...
ДругаР, Јас 2 дена цекам никој не ми одговори. На факс никој не крева, на маил не одговара, и на крај ке биде дека сме закасниле:))) Ако разбереш кажи ми и мене

а да пробате да си влезете у досие и да си пријавте....пошо може :)

Пријавувањето на испитите за сите насоки на мастер студиите на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје се врши преку вашето досие до 10.01.2011 година до 14:00 часот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom