ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
HELP

ej ako padnis na prv kolokvium imash pravo da odish na vtor tuka na justinijan?:tapp:

ej ako padnis na prv kolokvium imash pravo da odish na vtor tuka na justinijan?:tapp:

Имаш право да идеш и да го полагаш.Ако го положиш вториот тогаш идеш на поправен на првиот колоквиум (барем така беше пред година дена :) )

ве молам да ми кажете од ланската генерација на мастер студии на правен на правосудна дали имаше по некој предмет прашања или некои комбинации сто би можеле да се паднат на испит.и доколку има каде би можеле да се најдат.(дали би можеле да се најдат во копирницата надвор од факултетот)

ве молам да ми кажете од ланската генерација на мастер студии на правен на правосудна дали имаше по некој предмет прашања или некои комбинации сто би можеле да се паднат на испит.и доколку има каде би можеле да се најдат.(дали би можеле да се најдат во копирницата надвор од факултетот)

Ми треба семинарска по Меѓународно јавно право на тема „Меѓународна правна заштита на малцинствата“. Па ако има некој да позајми....
Однапред благодарам.

дали некој знае да ми кажи за колку време се добиваат резултатите од колоквиумите????:tapp:
:pipi:

сабајле ако ги праевте, вечерва околу 8 би требало да има...бар таква беше практиката лани.:helou:

Ќе развалеме утре Политички систем, нели така? Поздрав и со среќа!

Ќе развалеме утре Политички систем, нели така? Поздрав и со среќа!

ауууф има да биде брееее :vozbud::vozbud:
да се надеваме дека ќе бидат прашањата како уставно нешто слично што беа, оти материјалот е ептен досаден! Поздрав и со среќа и тебе!

хеј... полагав социологија на правото и положив со 21 поен... али некако се плашам дека ми се многу малце поени :tapp:???
ама сепак прв е само али ....:uvo:

хеј... полагав социологија на правото и положив со 21 поен... али некако се плашам дека ми се многу малце поени :tapp:???
ама сепак прв е само али ....:uvo:

добар си бе, јас со 20 пројдов... сеа глеј вториот да го напраиш боље и од есеј и активност да земеш поени, за 6ка :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom