ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
здраво до сите, исто така и јас планирам да идам на правен 97%, па според ова што го прочитав од вас мислам дека добро ќе помимам да даде бог, и ако може некој да ми каже како се вика таа или тој на студентски прашања фала однапред за гостопримството и одговорот

Утре полагам Економика, а јас ни сум читал ни ништо, а треба 55 минимум да извадам! :ija: :nesvest:

епа брат...скрши нога...погодувај нешто...нешто ќе го знаеш....
јас во среда...вовед...50 ми требаат.:vozbud:

Дечки што е подобро, за семејно да правам есеј или за наследно? Знае некој кое е полесно?

Дечки што е подобро, за семејно да правам есеј или за наследно? Знае некој кое е полесно?

Ееее уште прашуваш бе :wink: Семејно прави си, наследно е сложен малку есејот. А башка и Арсен ќе ти го прегледува.

Ееее уште прашуваш бе :wink: Семејно прави си, наследно е сложен малку есејот. А башка и Арсен ќе ти го прегледува.

да бе ама за семејно треба од некоја книга дополнително да читаме, не е од материјалот. Нешто за семејството низ последниве неколку века. Без везе ми губат време, истиот материјал нема да биде и за испит.:tapp:
Па затоа прашувам, толку ли е тешко наследно па да морам да читам дополнителна литература чисто само за есеј???

да бе ама за семејно треба од некоја книга дополнително да читаме, не е од материјалот. Нешто за семејството низ последниве неколку века. Без везе ми губат време, истиот материјал нема да биде и за испит.:tapp:
Па затоа прашувам, толку ли е тешко наследно па да морам да читам дополнителна литература чисто само за есеј???
Е како бе, јас баш за таа тема имам материјали, Дејан ни даваше за есејот. А наследно ќе ти даде случај и треба да се бафташ со распределба на оставина.

Аууу нешто беше за римското семејство, после имаше за разводи во Европа...така нешто.

Во електронска форма ти е или не? Зашто ако е ќе можеш да ми го дадеш, така?

Како одеше кај вас уствари бе? Ви даде теми на кој да се спремате?

Ни даде материјал, копиран и учевме, електорнско не е, жалам.

Ај видете утре ако можете дали има резултати по Казнено право- посебен дел и Криминологија за Мастер.:smir:

Ај боже поможи.... уште малку па испочетка почнува ново мачење....
збогум социјално културен животу
збогум љубовен животу
збогум животу по улици....

барем до 10ти....

суров свету... не ме заборавај... Јас иако изолирана сепак сум жива.. и ќе ти се вратам пак... после 10ти...

Само да си се изјаснам дека го мразам правен факултет сосе деканот.............драги и љубиша што тоа јас размислував кога се запишував:uvo:

Само да си се изјаснам дека го мразам правен факултет сосе деканот.............драги и љубиша што тоа јас размислував кога се запишував:uvo:
оф срце мое....не не сакаат нас новинарите на правен!!!! тоа е факт!!! а и денес за џабе се мачевме да идеме, џабе ни е се пошо никој не не слуша нас!!! не знам од каде има толква моќ деканот да си донесува правила како ќе му ќејфне???????? го мразам факултетот ама си ја сакам професијата!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom