Cappie
Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
- Член од
- 29 мај 2008
- Мислења
- 1.914
- Поени од реакции
- 307
немајте гајле ќе ги земете, кога тогаш. Најмал проблем е тоа.:wink:
брат, и малите проблеми заслужуваат внимание:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
немајте гајле ќе ги земете, кога тогаш. Најмал проблем е тоа.:wink:
Ќе нема да можеш да запишеш нареден смесетар, затоа што ти требаат два за услов за понатаму да продолжиш.Ај некој од постдипломсциве да ми одговори едно пашање. Што ако сега во март не ги полагам испитите од првиот семестар на мастерите??/ ќе можам а ги полагам во јуни и дали треба да плаќам пенали????
Работата е што се вработив и немам време ни на предавање да одам ниту пак да учам.
Ќе нема да можеш да запишеш нареден смесетар, затоа што ти требаат два за услов за понатаму да продолжиш.
Па чим викаш дека си на мастер, тогаш сме исто. Јеби га, а башка тоанема ни поправни, а изгледа предметите ќе се полагаат во 2 недели. На пр. два во неделата за полгање, 2 после тоа.јеботе! Што збориш??? Ај у пм! Ама тоа дали важи за нас што сме по стара програма? зашо јас иам само 5 испита? ах, мора некако да се дошлепам до факс да си прашам јас...Фак!
зависи... лани граѓанско во септември праеа есеј... негоо... јас увидов дека ми фалат уствари 2 поена... што значи семптември златен пак ќе го полагам стварно.. а баш се израдував дека ја тргнав од глава...Паднав кај Родна. :nerv:
Ама дури ме изненади. Очекував да положам. О мамата...
Прашање: Има шанси да се прави есеј во јуни кога ќе полагам пак??? Зашто многу лоши рез. имам од есеите, упм.
го гледам сега распоредот што е за втор семестар, и некако не ми се поклопува со програмата што ја има на веб-сајтот, и низ тие водичите. сега за 2 семестар, е пишан предметот странски јазик, а во програмите е стварно право. грешка е или???
зависи... лани граѓанско во септември праеа есеј... негоо... јас увидов дека ми фалат уствари 2 поена... што значи семптември златен пак ќе го полагам стварно.. а баш се израдував дека ја тргнав од глава...
него ко ке почне семестар најди ја тина краветинана и прашај ја
Pa i jas sum kaj micajkov i nema rezultati i kako da prijavam koga ne znam dali sum padnal ili neај едно прашање, историја на правото ми фали 1 бод за 9-ка. кај мелина сум. дава ли така ако требаат по бод-два?
ај јас да ти одговорам:wink:
е, сега прашањето е како јас да пријавам вовед, кога немам никакви резултати? мислам, дека и ти си прва, така? кажи тоа, како да го решиме:jaj:
- Пријавување на цел испит за прв семестар од 2 до 4 февруари до 20 часот (пријавувањето е за полагањата од 9 до 13 февруари)
- Пријавување на поправни колоквиуми за прв семестар од 5 до 8 февруари до 12 часот (пријавувањео е за полагањата од 9 до 13 феруари)
Pa i jas sum kaj micajkov i nema rezultati i kako da prijavam koga ne znam dali sum padnal ili neke prasam utre vo ekts iako se golemi drva i nisto ne znaat
znam i jas zatoa prasuvav.ajde utre ke prasam na ekts pa ke pisam na forum.ako ne juni zdravje:wink:е ајде де...појма немам дали ќе иам бодови да го положам, и како да одам на поправен или на испит??? плус што времето за пријавување замина...
Грешка е. Водичот е исти од тие шо беа прва генерација пред 3год, така да они имаа у прва стварно и граѓанско, а после стварно е префрлен у трет семестар, а англиски у втор. :wink:
А за тие шо прашуваа за кај Тина, не ми се веруе мејл да има таа. :pos2::pos2::pos2: