ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав до сите колеги од правен јас само да се пофалам дека завршив и то :vozbud: последен потпис што ми фалеше на пријава беше кај Иванов, па се снајдовме некако :pos2:

Поздрав до сите колеги од правен јас само да се пофалам дека завршив и то :vozbud: последен потпис што ми фалеше на пријава беше кај Иванов, па се снајдовме некако :pos2:
е браво

Ама ко ке собериш 10 од активност и 20 од есеј....

П.С. Aбе оние прашањата по вовед луѓе од планетата земја ги праеле или вонземјани у к*рац да фатат!!!:drk:
Не луѓе тоа секако:smir:

Блазе тебе:pipi:

Izvinete uste edno prasanje do flower zosto gledam deka si informirana:smir:do koga treba da se prijavat popravnite ispiti?

ај едно прашање, историја на правото ми фали 1 бод за 9-ка. кај мелина сум. дава ли така ако требаат по бод-два?

Izvinete uste edno prasanje do flower zosto gledam deka si informirana:smir:do koga treba da se prijavat popravnite ispiti?

ај јас да ти одговорам:wink:

• Пријавување на цел испит за прв семестар од 2 до 4 февруари до 20 часот (пријавувањето е за полагањата од 9 до 13 февруари)
  • Пријавување на поправни колоквиуми за прв семестар од 5 до 8 февруари до 12 часот (пријавувањео е за полагањата од 9 до 13 феруари)
е, сега прашањето е како јас да пријавам вовед, кога немам никакви резултати? мислам, дека и ти си прва, така? кажи тоа, како да го решиме:jaj:

Паднав кај Родна. :nerv:
Ама дури ме изненади. Очекував да положам. О мамата...
Прашање: Има шанси да се прави есеј во јуни кога ќе полагам пак??? Зашто многу лоши рез. имам од есеите, упм.

Паднав кај Родна. :nerv:
Ама дури ме изненади. Очекував да положам. О мамата...
Прашање: Има шанси да се прави есеј во јуни кога ќе полагам пак??? Зашто многу лоши рез. имам од есеите, упм.

Се зависи од вољата на професорот, некои дозволуваат некои не. Ама повеќето мислам дека ако предметот бил во зимски семестар не даваат преполагање во јунска сесија. Ама не ме фаќај за збор, тоа најубаво да си правиш муабет со професорите или асистентите.

Има некој имејл од асистеткава, Тина, таа со протезата? Да не одам сеа пак до СК.

i jas padnav ama nemav uceno voopsto pa ne se zamarav.inaku nema popraven vo juni esej ne se nadevaj.sorry so ke te razocaram:( p.s.koja godina si?

да не знае некој шо бидна со индексите за прва? утре требаше да ги даваат...:tapp:

Јас, за да ја избегнам гужвата утре, бев во петокот и ми го дадоа индексот, сите беа спремни на студентски. Иако во петокот требаше да се даваат само за 6та група ги даваа на сите кои што дојдоа.

Јас, за да ја избегнам гужвата утре, бев во петокот и ми го дадоа индексот, сите беа спремни на студентски. Иако во петокот требаше да се даваат само за 6та група ги даваа на сите кои што дојдоа.

значи, кој кога ќе оди, тогаш ќе го земе, така...епа ок, фала.

Поправни колоквиуми до 6ти фев. а испитите до 4ти беа... задоцни :toe: Ама и зависи која година си... има на сајтот види термини за пријавување испити малку подоле е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom