Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
Поздрав до сите колеги од правен јас само да се пофалам дека завршив и то
последен потпис што ми фалеше на пријава беше кај Иванов, па се снајдовме некако :pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е бравоПоздрав до сите колеги од правен јас само да се пофалам дека завршив и топоследен потпис што ми фалеше на пријава беше кај Иванов, па се снајдовме некако :pos2:
Не луѓе тоа секако:smir:Ама ко ке собериш 10 од активност и 20 од есеј....
П.С. Aбе оние прашањата по вовед луѓе од планетата земја ги праеле или вонземјани у к*рац да фатат!!!![]()
Блазе тебеПоздрав до сите колеги од правен јас само да се пофалам дека завршив и топоследен потпис што ми фалеше на пријава беше кај Иванов, па се снајдовме некако :pos2:
Izvinete uste edno prasanje do flower zosto gledam deka si informirana:smir:do koga treba da se prijavat popravnite ispiti?
Паднав кај Родна. :nerv:
Ама дури ме изненади. Очекував да положам. О мамата...
Прашање: Има шанси да се прави есеј во јуни кога ќе полагам пак??? Зашто многу лоши рез. имам од есеите, упм.
Јас, за да ја избегнам гужвата утре, бев во петокот и ми го дадоа индексот, сите беа спремни на студентски. Иако во петокот требаше да се даваат само за 6та група ги даваа на сите кои што дојдоа.
Izvinete uste edno prasanje do flower zosto gledam deka si informirana:smir:do koga treba da se prijavat popravnite ispiti?
немајте гајле ќе ги земете, кога тогаш. Најмал проблем е тоа.:wink:значи, кој кога ќе оди, тогаш ќе го земе, така...епа ок, фала.