ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Како поминавте граѓанско бе? Јас си паднав, 31. Септември, здравје!

зошто бе септември, на 1 јули имаш...
јас положив...исчистив годината, не ми се верува ејјј:vozbud::vozbud::vozbud:

зошто бе септември, на 1 јули имаш...
јас положив...исчистив годината, не ми се верува ејјј:vozbud::vozbud::vozbud:
Честито друже!
Иначе, зошто септември? Си имам опашки јас бе :( Сега на 30 сакам да полагам Економика, а Вовед додека не ги правам есеите не пипам на испит. Затоа граѓанско ќе оди во септември.

Честито друже!
Иначе, зошто септември? Си имам опашки јас бе :( Сега на 30 сакам да полагам Економика, а Вовед додека не ги правам есеите не пипам на испит. Затоа граѓанско ќе оди во септември.

ааа ок. мислев да не не знаеш па...:helou:

Да не знае некој како се вика асистентката по Граѓанско процесно право, на Арсен Јаневски? Една слаба така.

Не бев баш редовен на предавања :)

Да не знае некој како се вика асистентката по Граѓанско процесно право, на Арсен Јаневски? Една слаба така.

Не бев баш редовен на предавања :)
Милка Ракочевиќ :)

Да ве прашам вие што студирате, кои се критериумите за упис на правен факултет (конкретно "Јустинијан Први")? Кои критериуми се за државна, а кои за приватна квота? И како одат бодирањата во сооднос со успехот?

Абе, по некоја случајност можно е да се прават поправни есеи Економика и Вовед во право?

me interesira dali nekoj moze da mi kaze nesto poveke za master studiite na praven fakultet,za pravot na polaganje na pravosuden ispit koga se steknuva I KAKO.

Фала.

А да не и знае некој маил, и го нема на страната на правен. Денес неможев да ја најдам на факс иако и беше приемен ден.
А асистент ако начекаш-начекаш, какво приемно време, врска нема :)

me interesira dali nekoj moze da mi kaze nesto poveke za master studiite na praven fakultet,za pravot na polaganje na pravosuden ispit koga se steknuva I KAKO.

Еве ти ја одлуката и оргнизираноста, прочитај си. Првиот линк отвори го. Ако има нешто не јасно прашај. :)

http://www.pf.ukim.edu.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=787&mid=848&tabId=1&tabindex=0

kade mozam da ja najdam knigata so prasanjata po angliski jazik prva godina? itno mi e ako moze nekoj da mi odgovori fala :helou:

Луѓе да не знае некој што се прави со 60 бода. Има 60 бода ко за баксуз и КПП и ГПП. Ја прашувам таа асистентката ГПП она ми вика дека автоматски се давало еден бод ако имаш 60 за 61. Ја баш не верувам во тоа.

Не ми се преполагаат двата сега на крај. Знам дека можеш да одговараш ако имаш 60 ама знам и дека некој професори така го даваат тој еден бод. Да нема некој искуство нешто да сподели или да слушнал за тој автоматски еден бод.

Фала многу унапред.

do skypirat
kolega za eden bod ne treba da odgovaras samo otidi ka asistentite da ti go vnesat toj poen vo dosieto
pozdrav

ako ima nekoj so znae da kaze dali nie so zavrsivme so tri godini imame pravo da stazirame i da polagame pravosuden neka pomaga oti tesko ni se pisuva,a i moze nekoj kolega od masterov da kaze nesto poveke za toa kako se organizirani studiive.pozdrav

овие англиски ако се нормални.....:tapp:
се распишував скоро 3 страни на есеј ми дадоа бедни никакви поени.... од активност ми скратија едно 3 поени....резултати даваат во 5 до 12 немаш време за да поднаучиш за поправен есеј или испит....:tapp::tapp:

:toe::toe:.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom