ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Еј, ќе заколам некој, или овие од ЕКТС или некоја од англиски предметот, асистентката или професорката не знам! Па како е можно бе да дала само 2 поена активност, кога во тоа графите за активност имам пишано 1, 2, и 1, значи 4, а плус им дадов и комплет работна тетратка исполнета!
Соочи се со фактот дека по скоро сите предмети така ќе ти кратат џабе се нервираш јас отрпнав веќе:toe:

Соочи се со фактот дека по скоро сите предмети така ќе ти кратат џабе се нервираш јас отрпнав веќе:toe:
Е тоа го знам, ама па само 2, бе!!! Него остај тоа, само Англиски имав каква - таква шанса за 10, сега ќе мора да се задоволувам со 8, оти гарант и кај есејот ќе ме зезнат...

Е тоа го знам, ама па само 2, бе!!! Него остај тоа, само Англиски имав каква - таква шанса за 10, сега ќе мора да се задоволувам со 8, оти гарант и кај есејот ќе ме зезнат...
Ќе имаш 10 по тоа што најмалку очекуваш, а англиски.....лоши спомени со тоа глупите есеи:nesum:

Ќе имаш 10 по тоа што најмалку очекуваш, а англиски.....лоши спомени со тоа глупите есеи:nesum:
:) во право си, Римско ни на крај памет не ми паѓаше дека ќе фукнат 10 не само на мене, него на 3/4 од групата, а есејот англиски, ќе видиме...

Ova prasanje e za tie sto se vtora.
Vaka znaci, vo petok pravam popraven esej po Administrativno. Kazete sto temi vi padnaa da ne gi ucam, pretpostavuvam deka nema da dava isti temi dvapati. Ili kazete sto da ucam poveke sto e povazno, zasto ja vrska si nemam, go nemam ni ednas procitano materijalot.:kesa:

Абе. како си поминавте денес на Римско? :icon_roll
:se_ molam Само да поминам... Хаос тест, полошо нешто не сум имал до сега...

21 rimsko, ni malku ne ochekuvav! Ubedlivo najteshkiot test do sega!
p.s. izvinete kompjuterov ne podrzuva kirilica

Абе. како си поминавте денес на Римско? :icon_roll
:se_ molam Само да поминам... Хаос тест, полошо нешто не сум имал до сега...

21 rimsko, ni malku ne ochekuvav! Ubedlivo najteshkiot test do sega!
p.s. izvinete kompjuterov ne podrzuva kirilica

се согласувам дека беше најтежок тест досега...ама земав 23, а ми требаше само да го положам колоквиумот, па да ми биде положено...го тргнавме на страна и ова...сега утре информатика, би требало да не биде тешко.:helou:

се согласувам дека беше најтежок тест досега...ама земав 23, а ми требаше само да го положам колоквиумот, па да ми биде положено...го тргнавме на страна и ова...сега утре информатика, би требало да не биде тешко.:helou:
И јас требаше само да го положам, а за утре ич не му се секирам. од шо учете, од книга или од тие 85 прашања?

Во вторник полагам колоквуим по казнено пошто го паднав првиот. Знае некој дали треба да се пријавува сеа ова или не. Нема ни опција пријави колоквиум, само испит. WTF!!!

ПомоШ?!

:helou:ke mi kaze li nekoj kaj koj profesor da go prijavam predmetot gragansko-procesno pravo?

Во вторник полагам колоквуим по казнено пошто го паднав првиот. Знае некој дали треба да се пријавува сеа ова или не. Нема ни опција пријави колоквиум, само испит. WTF!!!

ПомоШ?!

па поминаа, термините за пријавување беа од 9 до 11 јуни :)

Како поминавте граѓанско бе? Јас си паднав, 31. Септември, здравје!

да не знае некој кога се пријавуваат поправните колоквиуми од втор семестар и испити од трет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom