ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
А шо викате да се збереме така кајгана Правен багра да се видиме кој сме шо сме, да се подружиме малце? :)
Ова ми се свиѓа. Башка поминуваат колоквиуми сега. :)

Ова ми се свиѓа. Башка поминуваат колоквиуми сега. :)

Да отвориме анкета да се зберат едно 15-20 души (сугрно не има) и се чекаме на факс па нешо ќе да се дешаа, кафе ли шо и да е..

Дали знаете кога се поправните колоквиуми од изминатава недела?

Од кого сте повеќе задоволни ЕУ, од Татјана или Сашо? Какви се на испит? Се мислам кај кого да полагам :)

Од кого сте повеќе задоволни ЕУ, од Татјана или Сашо? Какви се на испит? Се мислам кај кого да полагам :)

Ја кај Татјана полагав ЕУ, писмено, пред година-две веза неам, мислев ќе паднам добив осмица...
Тоа Никад не се дешава.. Така да, цепај.

Ако не ти се учи, оди кај Татјана.
Ако сакаш да знаеш, оди кај Сашо.

А Татјана прашува повеќе од нејзината книга според некоја логика? :)

Ние се водевме и кај двата професори, полагавме писмено, сите освен две прашања беа од книгата на Сашо. А тие после што дополагаа усно или полагаа усно кај Тања, од нејзината книга прашувала повеќе.

Ја за колоквиум социологија учев од презентации претежно, не е особено тежок. Е сега на што да се обрне внимание не знам, не ми текнува искрено што точно имаше.

Некој да памти есеј по Облигационо што дава асистентката Неда?

Сепак поправниве колоквиуми ќе бидат во декември, 4та недела од декември, баш вчера извадија распоред, а не како што беше досега, после Божиќ.
http://www.pf.ukim.edu.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=5396&mid=621&tabId=1&tabindex=0
Која глупост е ова тие што имаат ислушано 6ти семестар, а им останал некој предмет од 6ти, според ова, испаѓа да презапишат, а не им е дадено право на 3тото полагање...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom