ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
E да,не е многу активна темава. Ајде бе правници,кај сте?

E да,не е многу активна темава. Ајде бе правници,кај сте?

Тука сме бе само сме low profile :) Иначе да си се пофалам положив филозофија на право кај Камбовски во казнената сесија:vozbud::vozbud::vozbud: Не е некоја јака оцена али поубаво шестка него паднат :)

На факултет ми дадоа тема за семинарска: „Правото да се лажи во хуманитарни цели“ дали некој знај што можи ова да значи??

Ja eve si citam MJP ama vikaat deka u sabota sega bilo polaganje, u sabota be :tapp::tapp::tapp:

Ja eve si citam MJP ama vikaat deka u sabota sega bilo polaganje, u sabota be :tapp::tapp::tapp:

Не е тешко брат МЈП ке поминеш е сега петок место да излезеш некаде на журка ке си читаш дома под ќебенце :) Со среќа во сабота :)

Ко преживи Право на Е.У.- причаче :pos: :pos:
Ја денеска го преживеав тестот- ама ќе видиме што ќе кажат резултатите :toe:

Што е фркава ова со МЈП? :) Од кај информации дека сабота ќе се полагало?

Abe bev vcera popladne, na faks i pak nemase nisto za Noemvriska sesija, eve denes ce idam pak na faks, pa ce vi kazam dali ima nesto, ama edna koleska mi kaza taka, deka doznala deka ispitot MJP ce bide u sabota. Valjda nekoj ja prasal asistentkata

Ova zboram za po stara programa, za EKTS pojma nemam ni kako vi idat ispitite :)

Цел правен смрди почнувајќи од бело прање(драги),да му е*ам тоа се мисли газда е на правен

вовед во еу положено, политички системи положено...
мојот резултат по мјп надолго и нашироко ке се раскажува пош најверојатно ке имам 0поени.... сега чекам да полагам трговско за некој пола саат па ке видиме...
поз од пцто од десно

вовед во еу положено, политички системи положено...
мојот резултат по мјп надолго и нашироко ке се раскажува пош најверојатно ке имам 0поени.... сега чекам да полагам трговско за некој пола саат па ке видиме...
поз од пцто од десно
И шо направи МЈП и трговско?

Леле тикво, МЈП 0 бодови, аман....

Добро бе Лепи не се сите како тебе природно надарени за се да те бива :) Иначе да чудно е чим ја положив МЈП од прва жалосно е колешките да паѓаат.Иначе поправете ме нели трговско право се полагаше 6 семестар бе?:)

трговско ми е положен... а мјп незнам... уште нема резултати ни од едното ни од другото....
башка онаа Градишки не е саглам

Кој нема платено за мастер студии утре, последен ден е!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom