ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

Член од
30 март 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
sakam da prasam dali ke ima aprilska sesija , nekoi velat lani imalo sega ke ima li se znae li nesto? :(

Член од
24 јануари 2011
Мислења
18
Поени од реакции
2
Сакам да прашам ако знае некој да ми објасни за правосудна насока, нели е 5 години, но последните две се постдипломски кои се задолжителни за оваа насока, зошто без нив неможе да се полага правосуден.Прашањето ми е дали трета година треба биде исчистена за да се продолжи четврта или може да остане некој испит и колку просек треба?

Член од
21 јуни 2009
Мислења
65
Поени од реакции
1
za da zapises 4 i 5 godina moraat da ti bidat polozeni site ispiti od prethodnite tri godini, a prosekot ne e biten

Член од
11 март 2011
Мислења
131
Поени од реакции
34
e dobro kako da zemam ocena od dimitar b. koga e on vo penzija ???

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Дај кажете жиро сметка за вадење Уверение :)

Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
најдов индекс на ЦВЕТАНКА ВАСИЛЕВА денеска во ГТЦ.
ако она или некој што ја знае го прочита ова нека ми пише порака да се договориме да и го дадам.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
мислам не е али и пишав па ке видиме

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Може некој од другиве генерации да каже нешто за есеиве трудово кај Каламатиев (а кој друг). Што давал од акти за пишување од прилика. Ми спомнаа нешто жалби, договори за работа, ама по конкретно да не знае некој што бара, како бара. Како што разбрав кај дотичниов поени слабо :/

Член од
11 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
4
Ќе сака ли некој да пише нешто за предметот Работно право т.е. Трудово право од економски факултет сум ама го имам овој предмет,нешто повеќе за тоа каков е професорот какви испити дава и ако може некој да ми каже каде е неговиот кабинет?Фала

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Од кога е тоа 8 просек за правосудна?

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Во насоките што најчесто има повеќе заинтересирани просекот е повисок, иначе сеа скоро е ова од оваа година мислам :D
Не се бара просек 8 за правосудна насока, се бара толку мислам за академијата за судии и јавни обвинители. Нема услови само пари требаат. Ако бараат толку ќе останат со помалку кандидати, една другарка од пред некој ден се распрашувала кажа дека не бил битен просекот за правосудна насока.

Kajgana Shop

На врв Bottom