Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто беше со великомученици.
Јас го имам најважното прашање:
Дали луѓето живеат во последните часови на земјата и дали се наближува крајот на светот и царството небесно?
- Според моето видување, имам да ви кажам неколку работи:
- Имам некои визии кои ми се јавуваат во сон, имам предвидено работи и ми се случиле
- Сум размислувал за пари, лакомост и во исто време сум одел во црква што е погрешно сосема
- Се гордеев, но пополека ја гаснев горделивоста и почнав да се покорувам кон Бога
- Сум се правел безгрешен, но сега се каам за гревовите што сум ги сторил, но некои биле несмислени и без да сакам да ги сторам.
За Овие работи ги слушнав дека ако некои ги прави се ближат крајните денови и судот божји. Исто така разбрав за Антихристот и тоа како ќе бидат луѓето со печат и тие на судниот ден ќе бидат уништени одма.
И имам уште едно прашање: Кој е антихристот? Кој е моментално неговиот претставник?
@PROROKOT ај удостоиме со одговор.
Дали нашиве свештени лица не ги бива за верски туризам или пак не можат да се договарат со државава како да ги делат парите.
Секојдневно илјадници евра се слеваат во манастирот св Василиј О......зошто и нашиот поубав манастир св.Наум да не добива финансиски средства со кои многу работи можат да се средат!?
@PROROKOT што мислиш за вознесението? Не сум сигурен дали во св.Писмо сретнав такво нешто, дали идејата дека душите ќе се вознесат на небесата заедно со физичките тела е само идеја на некои протестантски субденоминации?
Освен ако нема нешто во Откровението, тоа е чудно поглавје...
АууууЈас го имам најважното прашање:
Дали луѓето живеат во последните часови на земјата и дали се наближува крајот на светот и царството небесно?
- Според моето видување, имам да ви кажам неколку работи:
- Имам некои визии кои ми се јавуваат во сон, имам предвидено работи и ми се случиле
- Сум размислувал за пари, лакомост и во исто време сум одел во црква што е погрешно сосема
- Се гордеев, но пополека ја гаснев горделивоста и почнав да се покорувам кон Бога
- Сум се правел безгрешен, но сега се каам за гревовите што сум ги сторил, но некои биле несмислени и без да сакам да ги сторам.
За Овие работи ги слушнав дека ако некои ги прави се ближат крајните денови и судот божји. Исто така разбрав за Антихристот и тоа како ќе бидат луѓето со печат и тие на судниот ден ќе бидат уништени одма.
И имам уште едно прашање: Кој е антихристот? Кој е моментално неговиот претставник?
@PROROKOT
Ја и тебе те видов дека се распишува нешто , а ти некако си ми најрелигиозен овде..
Нели 2рото негово доаѓање е кога се појавува на 500те души и на Апостолите?