Прашање за машките?

• Креатор на темата Креатор на темата 123
  • Време на започнување Време на започнување
*визуелизира.............*

иииииууу....:pov: :pov: Аман бе маце...:pos:

Кај бе најде и ти со диоптрија 60-ка да визуализираш ебате!!! Нормално дека се наопаку ќе ти се гледа и ќе повраќаш :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Maце не ја подценувај моќта на мојара визуелизација....Ејсид не го личи со долга коса... :pos:

obicno stoecki, ali se desava i da si sednam i da me mrzi da stanam :)))
posebno koa sum pijan... malce zaglavuvam doma u wc :)

Те будат болка во бурег и во стомак, копчаш дека првава е зашто ти се моча-ти се плаче, а другава зашто те фатила старашна куродрвица. Трчаш панично кон тоалетот и се сопињаш од табуретка, папучи и други предмети шо ти се нашле на патот. Доаѓаш пред шољата, ја креваш даската, го вадиш и го насочуваш кон центарот на шољата. Ја креваш главата нагоре, и конечно го пушташ со воздишка. Е у курац, измочав и пижами и чорап и шоља и плочки. Ебате млазот што на криво отиде. Го ставаш на пауза, спушташ даска и седнуваш. Сваќаш дека и така не иде пошто не влага сам у дупката, па си помагаш со раката како да спушташ рачна. Пробуваш да мочаш, ама не оди зашто го притискаш мочниот канал. Правиш баланс меѓу отворот на мочниот канал и спуштеноста на ручната, и палиш пак. Пак у курац беља, мочаш на горниот дел од шољата и прска меѓу даската и шољата. Си ја домочуваш пижамата. Па нека иде упм, си се испомочал убаво, фрлаш пижамата на перење, се миеш и си викаш што убаво ќе беше да бев сега женско...

epa vaka koa samo mi se mocha mocham stoechki a koga seram uz serenje sho e neli i normalno mocham sedeechki

не си го брише, моча со посран г'з.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom