Прашања за Христијанството II

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Море...Не згрешил Јахве, туку грешиш Ти, оти велиш дека то ќошето у окото ѓоамити било рецидив од ѓоамити третото око од ѓоамити нашиот предок....:D.....

И од кај к** виде дека е то „капаче„ од некакво си таму „око„?

Пак си богонеугодно вулгарен. Че вријаш, морее!

Никој ништо не може и не смее да те присилува ништо, изборот е на секој човек.

Појма неам, ама сигурен сум дека „...науката тоа наскоро ќе го открие...„ Ја су трпелив и ќе ја сачекам науката да ми кажит. :D
Абе џабе стрплив ако не прочиташ, не е проблем што не знаеш, проблем е што не сакаш да научиш.

Абе џабе стрплив ако не прочиташ, не е проблем што не знаеш, проблем е што не сакаш да научиш.
Остај што не сака да научи туку не сака ни да прочита оти тоа во смрт ќе го одведе:
Не сум ги читал наведениве книги а тешко и дека ќе ги прочитам, оти тие сигунро нема да ми го посочат патоп ккон Рајот, туку патот кон смртта. По она што дознавам од форумов, тоа се содржини, пишувани на типично протестантски финти, каде целата теорија за еволуцијата се гради на ситници и на случајни појави, но никаде ја нема целината.

Остај што не сака да научи туку не сака ни да прочита оти тоа во смрт ќе го одведе:

„Шефе, си знаеш„-рече папагалот...:D
--- надополнето: Jul 15, 2011 7:46 AM ---
Пак си богонеугодно вулгарен. Че вријаш, морее!

А од кај па Ти моиш да разликуваш шо е а шо не е Богоугодно? :rolleyes:

„Шефе, си знаеш„-рече папагалот...:D
Видиш како знаеш што треба да му кажеш на шефот. Добро те издресира. Пробај и други работи да научиш освен “шефе, си знаеш“

Извини Мики, мислењето кое го цитирам ти е од друга тема.
Еве, Ти си семоќен и дај нацртај додекаедар со 5 страни. Ај , да Те видам!
1. Како можеш да му речеш некому семоќен? Нели семоќниот е спомнат само во книгите?
2. Додекаедарот ти е тука, само се криеше позади бројќите. Клик

Видиш како знаеш што треба да му кажеш на шефот. Добро те издресира. Пробај и други работи да научиш освен “шефе, си знаеш“

Да, шефе....:D

Хммм, многу беа па така ни ја не ги памтам више, ама памтам дека ниту едно не беше саглам одговорено.

Но еве едно: каде се јавува новата генетско-генеричка информација, која продуцира промена кај породот (кај наредната генерација):
-кај родителите,
-кај породот,
-некаде „помеѓу„?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom