P
Princ
Гостин
Ништо, шо ќе прајме, ќе виткаме сарма. Кога и во Швицарска 30% од населението ќе бидат муслимани, ќе има минариња. И повик на оџа во 5 саат (6 во моментов, ама ај) сабајле.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо, шо ќе прајме, ќе виткаме сарма. Кога и во Швицарска 30% од населението ќе бидат муслимани, ќе има минариња. И повик на оџа во 5 саат (6 во моментов, ама ај) сабајле.
Ако и Швајцарците почнат да го следат примерот на Италија, тогаш нема да остане ниту еден муслиман во земјата...
e сега имаме еден голем апсурд. ако можеш да го видиш ќе бидам бескрајно среќна. Жена докторка муслиманка на запад не смее да ги измие рацете до ЛАКТОВИТЕ зошто тоа и го бара верата,да не покажува повеке од глуждот,а ваму Маж гинеколог може слодобно да задира меѓу нозете на жената...
wheres the sence in that?
и да,и кај нас е исто,никаде не е пропишан полот на нашиот забар,продавач и гинеколог ФАЛА БОГУ!
прашање бр.2 Шо е мажот толку непотребно привилегиран да може само он да иде у џамија? Шо е жената подоле од него да може да застане до својот маж додека се моли? Ке им се изгнасат мислите? Ма дај мене мислите ич не ми се гнасат кога идам на црква со тато
Јас имам едно прашање.
Зошто е морално оџава да пее по 5-6 пати во денот со 1000 W озвучење и да ги вознемирува луѓето од 6 саат на сабајле па се до 8 навечер ?
Знам дека и христијанските цркви чукаат со кајмбани али по два три пати и тоа во 9 и 12 не во 6 САБАЈЛЕ.
Јас не сум ни христијанин ни муслиман па сакам ако може некој од муслиманите на форумов да ми објасни зошто ова мора така да биде и да се разгоруваат агресиите кај луѓето кога нема таква потреба или пак мора да има некоја света војна за да бидат муслиманите задоволни?
Ова не е напад на верниците од муслиманска вероисповед туку само појаснување на некои работи кои што мене не ми се јасни.
pa neli ja barase pricinata zosto pee odzata!! Pa kazi zosto cukaat kambanite?? Znaci sepak cukaat i tie kambani mozebi voznemiruvaat nekogo...
Значи очаците пеат за инает на камбаните и обратно......логика?:uvo:
Ah ti ispadna najpameten zimi decava od maalo!!
Kaj vide deka jas sum rekol deka odzata pee za inaet na crkvata :uvo:
Samo prasav zosto cukaat kambanite...??? aj Odgovori mi!???