Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали има некој симбол Исламот? Као крстот што е за христијаните.
Не, иако многу луѓе мислат дека полумесечината ја симболизира верава.
Ти не си филозофка, бидејќи во цела историја нема ни една жена филозоф.Тоа е факат!Како може да му се поклонуватена еден педофил главниот пророк на исламот Мухамед бил педофил, тој имал односи со 9 годишно девојче и не ги знам сега останатите негови малолетни жени:kesa: на име ама знам дека оваа вера не е вистинска ниту пак пророкот бил навистина пророк, и какво е тоа учење што се заснова на омраза према "неверниците"односно сите останати припадници на други вери и света војна против нив Џихад ајде бе
Најголемото зло на денешницата најголемата секта за несреќа на целото човештво зафати толку големи размери тоа е исламот.
Апел до сите муслимани подобро преминете во христијанство, пред да пропадне светов.
Дали е точно дека Мухамед оженил девојче на 6 години, а спиел со неа кога имала 9 години?
куранот нема теоретски шанси да се мери по автентичност со библијата
се гледа дека куранот е фингиран ........
филуван и пролепшаван ..............
библијата НЕЕ ТОЛКУВАНА инаку е многу покомплетна од куранот
нели сами признавате дека е фингиран ....
библијата е комплетно сочувана ...............
тоа што има некој незлонамерни грешки во превод нема врска
па јас воопшто и не ги користам тие работи што ги наведовте како сменети
па не ми е проблем да ја составам приказната ............
што како може да се види на православци католици и протестанти им е баук
а мене не ми е проблем да ги поврзам работите
.
.
.
па така и куранот ............
освен вашата фалба дека си останал гланцарка што е очигледно точно
друго ништо..............гола вода е ..............
воопшто нее толкуван ..или толкуван од некомпетентни ....
па така исламот како и православие католицизам и протестантизам
само му удриле четка го префарбале стариот завет ...постења , јадења пиења ..
врска нема со никаква духовност .........
арно ама за тоа оправдување они си нашле во нов завет вие во куранот ..........
иако убаво си пишува Исус ве УКИНАЛ И ВАС И НИВ ................
Мило јас ќе ти одговорам, на твоето прашање. ДА точно е ова!!Ај некој нека ми одговори на погоре наведеното прашање баш ме интересира дали е точно?
.
.
.
.
. овде.............си......го утнал................местото.............:pos2:
Мило јас ќе ти одговорам, на твоето прашање. ДА точно е ова!!
Очигледно е дека кога некои скокотливи прашања се поставуваат на оваа тема која што патем треба да служи за разјаснување на прашања поврзани со исламот, кога се немаат аргументи во корист на одбрана на својата ''жими андреа на ленка вера" тогаш едноставно се користи најлесниот и напогоден начин а тоа е одбегнување и целосно игнорирање на поставеното прашање.
Јас сосема ги разбирам оние кои што си ја почитуваат од колено на колена пренесуваната традиција и вера но сепак!!!!!!
Во време на масовни комуникации и пренос на информации интернет и достапност на литература ве молам образувајте се.
Мухамед пророкот бил педофил и тоа е факт како може 53годишен човек да има односи со 9 годишно девојче и тоа да се одобрува и да му се клањате на таков манијак.
Исламот е секта која што не му носи ништо добро на човештвото.
Жената во Исламот е изедначена со поимот стока нема никакви права, и на што личи тоа пред некој ден гледам една ко нинџа се облекла луѓево по улици одат со куси ракави топло е таа се препраила ко нинџа нараквици стаила и од глава до пети беше у црна наметка само очите и се гледаа.![]()
Тоа ли се права?? На -50 степени да одиш ко нинџа со ракавици да добиеш топлотен удар???
И која е целта на ова преправање??