Bog
Само Бог може да ме суди
- Член од
- 3 мај 2014
- Мислења
- 736
- Поени од реакции
- 306
Таквите се баксуз цел живот, а можда и после.
А тие што имаат таква регистарски таблички?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таквите се баксуз цел живот, а можда и после.
А тие што имаат таква регистарски таблички?
Намерно или не темава ќе отвори доста прашања кои што вреди да бидат разгледани. Од друга страна што ти вреди ред без дискусија...10 strani troll muabeti, so isklucok na 10tina mislenja sto apsolutno ne se dovolno za saglam diskusija.
I? Sho prajme sega? Da baram katinar ili?
Zatoa ne ja zakluciv/izbrisav, tuku pobarav vase mislenjeНамерно или не темава ќе отвори доста прашања кои што вреди да бидат разгледани. Од друга страна што ти вреди ред без дискусија...
Zatoa ne ja zakluciv/izbrisav, tuku pobarav vase mislenje
Se nadevam vo dobar pravec kje zamine diskusijava.
Kje vidime.
Значи вистината зависи од презимето на оној што ја соопштува.....видиш, ова да умрев немаше да го знам.Хм, да, не е битно кои се, нели, ама битно е дека од нив кажаното се “уклапа„ во Твојот свијетоназор.
За мене е многу битно кои се тие луѓе: по презимињата се гледа од кај доаѓаат, а сигурно е дека не се дел од Црквата, така да...
На нешто кое тебе никогаш не ти било познато, нешто кое се вика логика.А зашто се заклучоци а не просто читање на напишаното? На што е заснована сигурноста од тие „заклучоци„?
Ако мислиш дека алудирав на некој твој одговор,не алудирав. Туку некако чудна коинциденција ми дојде со еврејскиве букви и сатанизмов ..Зарем си сериозен,шала беше тоа.
Значи вистината зависи од презимето на оној што ја соопштува.....видиш, ова да умрев немаше да го знам.
На нешто кое тебе никогаш не ти било познато, нешто кое се вика логика.
Немој друг пат вака пред спиење, кошмари ќе имам.Не брзај со умирањето, оти по него доаѓа една многу страшна работа...
Не се колни ќе ти поверувам. И што протолкуваа твоите свети оци? Како ѕвездата деница еднаш е паднат ангел друг пат Исус лично?Светите Оци толкуваат не по овосветовна логика, туку со благодатната енергија од Духот Свет, што за Тебе е бааги туѓа работа...
И што протолкуваа твоите свети оци? Како ѕвездата деница еднаш е паднат ангел друг пат Исус лично?
Не ми одговори:Не, туку размишљаа, размишљаа, размишљаа и конечо дојдоа до логичен заклучок дека два субјекти можат да бидат еден субјект.
Како?
Не е битно, битно е дека е тоа логично...
И што протолкуваа твоите свети оци? Како ѕвездата деница еднаш е паднат ангел друг пат Исус лично?
Милтон секогаш ќе биде сметан за „сатанист“ од христијаните... и некои литературни критичари...