Dr.House
Аудиофил
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 2.549
- Поени од реакции
- 3.847
Кул, сега сме 2ца атеистиПа што ако си? И јас сум... Па?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кул, сега сме 2ца атеистиПа што ако си? И јас сум... Па?
Ограничувањата по кои се движат атеистите се правните норми на државниот систем. Тие не се гарантирани или ограничени од Бог, туку од државата или пак меѓународните институции.Нешто што ги карактеризира атеистите во најголема мера е нивната незаинтересираност ... апсурдно е нешто што атеистите го прават , а тоа што го прават не ги карактеризира ни најмалку за атеисти како на пример прифаќањето на повеќето правила обичаи традиции на христијанството (го зедов за пример ) и притоа се прават Атеисти ... што нели е апсурдно ?
Дали постои дефинирано ( не буквално точка запирка ) ограничување односно правила по кои атеистите се движат ?
охооооо, не се двајца....Кул, сега сме 2ца атеисти![]()
Бројте ме и мене!охооооо, не се двајца....
Се броевме пред некоја недела во Ајриш паб, баааааајги бевмеБројте ме и мене!![]()
Кој кого вреџа а? Шо има да ни расипиш па и ти си атеист, те знаеме...Дечки, да не се вреѓаме: другио пат, ко че пијаме кригла пиво, пак че дојда за да Ви го расипа просеко...![]()
Мики не се предавај сеуште.... Не ги слушај тие атеистите што ти зборат, појма си немаат они..Признавам!...![]()
Ц Ц Ц, а не викате.Се броевме пред некоја недела во Ајриш паб, баааааајги бевме
Мики не се предавај сеуште.... Не ги слушај тие атеистите што ти зборат, појма си немаат они..![]()
Па луѓе не гледаме на гравче... Кој е расположен за дружба нека ми пише пп, за наредната средба да ве планирам....Ц Ц Ц, а не викате.![]()
На пола пат си да станеш атеистМогуче ли е да сум атеист ?
-Во црква не верувам,одам само за велигден бидејќи другарите одат
-Ги мразам поповите
-Носам алка со крст само поради тоа што ми е подарок
-А во Господ дали верувам...пш... изгледа не...
А пред 6-7 месеци ги пцуев атеистите и не ги сфаќав....