Прашања до атеистите

• Креатор на темата Креатор на темата Дмт
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е ај бе, кажи ми, како Ти успева да го видиш она кое го нема??? :D
Има многу такви кој гледаат нешта кој ги нема.....таквите луѓе се жители на душевните болници.

Е ај бе, кажи ми, како Ти успева да го видиш она кое го нема??? :D
Не верувам дека му успева, ама затоа тебе не ти е проблем да го видиш бог иако го нема.

Пак нема одговор... Ништо скапани атеисти сте... Што е тоа „пат на природна селекција“? Чувството на грижа, исто така е добиено по пат на „природна селекција“?

Пак нема одговор... Ништо скапани атеисти сте... Што е тоа „пат на природна селекција“? Чувството на грижа, исто така е добиено по пат на „природна селекција“?
ne toa dedo boze ni go dade, skapan verniku

Прашања до атеистите. Прашав. Одговор - јок. Поздрав.

Прашања до атеистите. Прашав. Одговор - јок. Поздрав.
Можеше да кажеш без да навредуваш. А тоа што ти си прашал ти е веќе одговорено.

Прашање до атеистите.

Како знаат дека Гопсод Бог не постои кога библијата која е Божји збор вели дека тој постои? Како може да го негираат очигледното?

Прашање до атеистите.

Како знаат дека Гопсод Бог не постои кога библијата која е Божји збор вели дека тој постои? Како може да го негираат очигледното?
Не се мачи да прашуваш врска немаат од животот, прво се крстени сите до еден во црква, друго да се надеваме дека ќе им дојде умот некој ден.

Не се мачи да прашуваш врска немаат од животот, прво се крстени сите до еден во црква, друго да се надеваме дека ќе им дојде умот некој ден.
Имаш право, и на тема креационизам наспроти еволуционизам поставив неколку искрени прашања кои не ми беа одговорени, напротив, само ме напаѓаа и навредуваа.

Прашање до атеистите.

И ведите се „божји“ збор, и грчката митологија....и уште многу други зошто христијаните не веруваат во Кришна и во Зевс?
--- надополнето: Jun 20, 2011 7:17 PM ---
О ти просветлениот верник. Се надевам ќе видиш еден ден колку си бил заблуден и ќе станеш човек.

И ведите се „божји“ збор, и грчката митологија....и уште многу други зошто христијаните не веруваат во Кришна и во Зевс?
Грчката митологија е митологија, библијата е божји збор зошто тоа е докажано од никој друг туку самиот Христос.

Грчката митологија е митологија, библијата е божји збор зошто тоа е докажано од никој друг туку самиот Христос.
тоа на сон ти се сони или другар ти Исус ти дојде на кафе па ти кажа?

Не се замарај братче. Никој на никого со сила не го тера ништо, секој си верува во што сака. Атистите во ништо не веруваат.. и така...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom