Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
Има многу такви кој гледаат нешта кој ги нема.....таквите луѓе се жители на душевните болници.Е ај бе, кажи ми, како Ти успева да го видиш она кое го нема???
Има многу такви кој гледаат нешта кој ги нема.....таквите луѓе се жители на душевните болници.Е ај бе, кажи ми, како Ти успева да го видиш она кое го нема???
Не верувам дека му успева, ама затоа тебе не ти е проблем да го видиш бог иако го нема.Е ај бе, кажи ми, како Ти успева да го видиш она кое го нема???
ne toa dedo boze ni go dade, skapan vernikuПак нема одговор... Ништо скапани атеисти сте... Што е тоа „пат на природна селекција“? Чувството на грижа, исто така е добиено по пат на „природна селекција“?
Odgovoreno ti bese, ama ti odgovorot ne go sfati. Tolkav ti e kapacitetot, pozdrav.Прашања до атеистите. Прашав. Одговор - јок. Поздрав.
Можеше да кажеш без да навредуваш. А тоа што ти си прашал ти е веќе одговорено.Прашања до атеистите. Прашав. Одговор - јок. Поздрав.
Не се мачи да прашуваш врска немаат од животот, прво се крстени сите до еден во црква, друго да се надеваме дека ќе им дојде умот некој ден.Прашање до атеистите.
Како знаат дека Гопсод Бог не постои кога библијата која е Божји збор вели дека тој постои? Како може да го негираат очигледното?
Имаш право, и на тема креационизам наспроти еволуционизам поставив неколку искрени прашања кои не ми беа одговорени, напротив, само ме напаѓаа и навредуваа.Не се мачи да прашуваш врска немаат од животот, прво се крстени сите до еден во црква, друго да се надеваме дека ќе им дојде умот некој ден.
И ведите се „божји“ збор, и грчката митологија....и уште многу други зошто христијаните не веруваат во Кришна и во Зевс?Прашање до атеистите.
Како знаат дека Гопсод Бог не постои кога библијата која е Божји збор вели дека тој постои? Како може да го негираат очигледното?
О ти просветлениот верник. Се надевам ќе видиш еден ден колку си бил заблуден и ќе станеш човек.Не се мачи да прашуваш врска немаат од животот, прво се крстени сите до еден во црква, друго да се надеваме дека ќе им дојде умот некој ден.
Грчката митологија е митологија, библијата е божји збор зошто тоа е докажано од никој друг туку самиот Христос.И ведите се „божји“ збор, и грчката митологија....и уште многу други зошто христијаните не веруваат во Кришна и во Зевс?
тоа на сон ти се сони или другар ти Исус ти дојде на кафе па ти кажа?Грчката митологија е митологија, библијата е божји збор зошто тоа е докажано од никој друг туку самиот Христос.
Не, во библијата пишува!тоа на сон ти се сони или другар ти Исус ти дојде на кафе па ти кажа?
Не се замарај братче. Никој на никого со сила не го тера ништо, секој си верува во што сака. Атистите во ништо не веруваат.. и така...Грчката митологија е митологија, библијата е божји збор зошто тоа е докажано од никој друг туку самиот Христос.