Прашања до атеистите

• Креатор на темата Креатор на темата Дмт
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е сеа незнам каков и е тој "тип топ пост" кој морам да го напишам, за да добијам одговор од неа.....прашањето беше од јасно појасно, - "Дали оној што е совршен никогаш негреши".
И плус пази, испадна дека јас сум се плашел од одговорот!!

Прегледај го приврзокот 33892Прегледај го приврзокот 33892Прегледај го приврзокот 33892Прегледај го приврзокот 33892

Ако нема потреба од заобиколување, одговори, и ќе видиш.
Да одговорам, па ќе видам :pos: Прашувај ако ти се прашува се`, а не првачиња ќе изиграваме со ДА и со НЕ.
--- надополнето: Sep 11, 2011 11:28 PM ---
Неможам драга... Касно е, утре работа ме чека... Ако одговараш на прашањето одговарај ...
Па онда што чекаш ? Не кисни на кајгана туку легни си спиј си... Очигледно е дека ти се спие.:ROFLMAO:

Да одговорам, па ќе видам :pos: Прашувај ако ти се прашува се`, а не првачиња ќе изиграваме со ДА и со НЕ.
--- надополнето: Sep 11, 2011 11:28 PM ---

Па онда што чекаш ? Не кисни на кајгана туку легни си спиј си... Очигледно е дека ти се спие.:ROFLMAO:
Оф бре душо тебе очигледно ти треба некој да те „исплеска“...

Оф бре душо тебе очигледно ти треба некој да те „исплеска“...
Јас сум девојче што треба некој да го исплеска, ама ти девојко како не ти е срам со дечиња да се расправаш ? Ој беј легни си на работа си утре, гледам капиш од што ти се спие. Во сон си :LOL:

Не планирам да се вртам во круг до бескрај и да одговарам на исти прашања по сто пати. Не е ниту интересно, ниту корисно, туку само денгубно. Се е читко и јасно напишано на оваа тема и на темата: Прашања за христијанството. На кој го интересира оваа проблематика нека изволи нека си чита и самиот нека си дојде до сопствени заклучоци околу оваа проблематика.
Ви благодарам на сите што земавте учество во дискусијата. Се читаме во други теми и дилеми.
Добра ноќ!
Ти благодарам и на тебе, ќе ја разгледам и предложената тема.

Јас сум девојче што треба некој да го исплеска, ама ти девојко како не ти е срам со дечиња да се расправаш ? Ој беј легни си на работа си утре, гледам капиш од што ти се спие. Во сон си :LOL:
Не се расправам бе душо само ти кажувам што ти треба да се чуствуваш поубаво (како мене :) ) Можеби после нема цел свет да ти е крив... И нема да си толку фригидна и ограничена ...

Ipsissimus.... и се понуди, ама никако одговор да дочека....:D
Ајде старци добра ноќ, јас не можам моето време да го трошам на глупости, ама очигледно тој што нема работа (вие) очајно ќе си го трачи времето во непотребни дискусии на форум.

Ајде старци добра ноќ, јас не можам моето време да го трошам на глупости, ама очигледно тој што нема работа (вие) очајно ќе си го трачи времето во непотребни дискусии на форум.
ХАХАХАХАХ не се плаши бе душо тоа е само „секс“ ...

Какви бе глупости, зар не гледаш дека овде расправаме за најважните прашања...

Не се расправам бе душо само ти кажувам што ти треба да се чуствуваш поубаво (како мене :) ) Можеби после нема цел свет да ти е крив... И нема да си толку фригидна и ограничена ...
И јас ќе ти кажам тебе што ти треба за да се чувствуваш поубаво. Пошто не си дете не ќе е лошо наместо да си на форум и како некоја педофилка да се лепиш по дечиња или очајно да се трудиш да добиеш лајкови од истотака очајни стари ергени на форумов, подобро убаво да се исплескаш, да се смириш да те фати добар сон, за да не го влечиш твојот мамурлук по форумиве. :vozbud:
--- надополнето: Sep 11, 2011 11:42 PM ---
ХАХАХАХАХ не се плаши бе душо тоа е само „секс“ ...
Па очигледно дека ти треба добар секс чим си паднала на тоа ниво да го бараш на форум.

Кај е сеа она емотикончето со смајли како гледа телевизија...
--- надополнето: Sep 11, 2011 11:44 PM ---
Секс, на Атеизам!!!! Јеееее!!!! :vozbud:

Ова не се чита секој ден, да ви кажам право.

И јас ќе ти кажам тебе што ти треба за да се чувствуваш поубаво. Пошто не си дете не ќе е лошо наместо да си на форум и како некоја педофилка да се лепиш по дечиња или очајно да се трудиш да добиеш лајкови од истотака очајни стари ергени на форумов, подобро убаво да се испескаш, да се смириш да те фати добар сон, за да не го влечиш твојот мамурлук по форумиве. :vozbud:
--- надополнето: Sep 11, 2011 11:42 PM ---

Па очигледно дека ти треб добар секс чим си паднала на тоа ниво да го бараш на форум.
А ти душо престани да си го „бараш со боринче“ меѓу нас овде „старциве“ оти некој може и да ти го даде... И не се грижи толку за мене јас своето си го добивам редовно. А ти ако не сметаш за педофили и стари ергени што к*р бараш тука ? (Може навистина и баш тоа го бараш...)

А ти душо престани да си го „бараш со боринче“ меѓу нас овде „старциве“ оти некој може и да ти го даде... И не се грижи толку за мене јас своето си го добивам редовно. А ти ако не сметаш за педофили и стари ергени што к*р бараш тука ? (Може навистина и баш тоа го бараш...)

Go to sleep. Слаба реплика. Имаш подфорум за љубов и секс. Кој што се фали нешто му фали. Остани ми со добро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom