Прашања до атеистите

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Е сеа незнам каков и е тој "тип топ пост" кој морам да го напишам, за да добијам одговор од неа.....прашањето беше од јасно појасно, - "Дали оној што е совршен никогаш негреши".
И плус пази, испадна дека јас сум се плашел од одговорот!!

Прегледај го приврзокот 33892Прегледај го приврзокот 33892Прегледај го приврзокот 33892Прегледај го приврзокот 33892
Ако нема потреба од заобиколување, одговори, и ќе видиш.
Да одговорам, па ќе видам :pos: Прашувај ако ти се прашува се`, а не првачиња ќе изиграваме со ДА и со НЕ.
--- надополнето: Sep 11, 2011 11:28 PM ---
Неможам драга... Касно е, утре работа ме чека... Ако одговараш на прашањето одговарај ...
Па онда што чекаш ? Не кисни на кајгана туку легни си спиј си... Очигледно е дека ти се спие.:ROFLMAO:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Да одговорам, па ќе видам :pos: Прашувај ако ти се прашува се`, а не првачиња ќе изиграваме со ДА и со НЕ.
--- надополнето: Sep 11, 2011 11:28 PM ---

Па онда што чекаш ? Не кисни на кајгана туку легни си спиј си... Очигледно е дека ти се спие.:ROFLMAO:
Оф бре душо тебе очигледно ти треба некој да те „исплеска“...

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Оф бре душо тебе очигледно ти треба некој да те „исплеска“...
Јас сум девојче што треба некој да го исплеска, ама ти девојко како не ти е срам со дечиња да се расправаш ? Ој беј легни си на работа си утре, гледам капиш од што ти се спие. Во сон си :LOL:

The Mad Doc

Алхемичар
Член од
16 март 2009
Мислења
653
Поени од реакции
46
Не планирам да се вртам во круг до бескрај и да одговарам на исти прашања по сто пати. Не е ниту интересно, ниту корисно, туку само денгубно. Се е читко и јасно напишано на оваа тема и на темата: Прашања за христијанството. На кој го интересира оваа проблематика нека изволи нека си чита и самиот нека си дојде до сопствени заклучоци околу оваа проблематика.
Ви благодарам на сите што земавте учество во дискусијата. Се читаме во други теми и дилеми.
Добра ноќ!
Ти благодарам и на тебе, ќе ја разгледам и предложената тема.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Јас сум девојче што треба некој да го исплеска, ама ти девојко како не ти е срам со дечиња да се расправаш ? Ој беј легни си на работа си утре, гледам капиш од што ти се спие. Во сон си :LOL:
Не се расправам бе душо само ти кажувам што ти треба да се чуствуваш поубаво (како мене :) ) Можеби после нема цел свет да ти е крив... И нема да си толку фригидна и ограничена ...

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Ipsissimus.... и се понуди, ама никако одговор да дочека....:D
Ајде старци добра ноќ, јас не можам моето време да го трошам на глупости, ама очигледно тој што нема работа (вие) очајно ќе си го трачи времето во непотребни дискусии на форум.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Ајде старци добра ноќ, јас не можам моето време да го трошам на глупости, ама очигледно тој што нема работа (вие) очајно ќе си го трачи времето во непотребни дискусии на форум.
ХАХАХАХАХ не се плаши бе душо тоа е само „секс“ ...

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Какви бе глупости, зар не гледаш дека овде расправаме за најважните прашања...

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Не се расправам бе душо само ти кажувам што ти треба да се чуствуваш поубаво (како мене :) ) Можеби после нема цел свет да ти е крив... И нема да си толку фригидна и ограничена ...
И јас ќе ти кажам тебе што ти треба за да се чувствуваш поубаво. Пошто не си дете не ќе е лошо наместо да си на форум и како некоја педофилка да се лепиш по дечиња или очајно да се трудиш да добиеш лајкови од истотака очајни стари ергени на форумов, подобро убаво да се исплескаш, да се смириш да те фати добар сон, за да не го влечиш твојот мамурлук по форумиве. :vozbud:
--- надополнето: Sep 11, 2011 11:42 PM ---
ХАХАХАХАХ не се плаши бе душо тоа е само „секс“ ...
Па очигледно дека ти треба добар секс чим си паднала на тоа ниво да го бараш на форум.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Кај е сеа она емотикончето со смајли како гледа телевизија...
--- надополнето: Sep 11, 2011 11:44 PM ---
Секс, на Атеизам!!!! Јеееее!!!! :vozbud:

Ова не се чита секој ден, да ви кажам право.

N

Nessa Alcarin

Гостин
И јас ќе ти кажам тебе што ти треба за да се чувствуваш поубаво. Пошто не си дете не ќе е лошо наместо да си на форум и како некоја педофилка да се лепиш по дечиња или очајно да се трудиш да добиеш лајкови од истотака очајни стари ергени на форумов, подобро убаво да се испескаш, да се смириш да те фати добар сон, за да не го влечиш твојот мамурлук по форумиве. :vozbud:
--- надополнето: Sep 11, 2011 11:42 PM ---

Па очигледно дека ти треб добар секс чим си паднала на тоа ниво да го бараш на форум.
А ти душо престани да си го „бараш со боринче“ меѓу нас овде „старциве“ оти некој може и да ти го даде... И не се грижи толку за мене јас своето си го добивам редовно. А ти ако не сметаш за педофили и стари ергени што к*р бараш тука ? (Може навистина и баш тоа го бараш...)

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Уште оглас што не издаде со наслов „Жељна сам курца, ко сибир сунца“ :vozbud:

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
А ти душо престани да си го „бараш со боринче“ меѓу нас овде „старциве“ оти некој може и да ти го даде... И не се грижи толку за мене јас своето си го добивам редовно. А ти ако не сметаш за педофили и стари ергени што к*р бараш тука ? (Може навистина и баш тоа го бараш...)
Go to sleep. Слаба реплика. Имаш подфорум за љубов и секс. Кој што се фали нешто му фали. Остани ми со добро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom