Атеист
Дежурен Шаман
Опет криво. Со религиите и со бог.А со што е поврзан „бенгот„ или еволуционизмот?....Со самите себе?....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Опет криво. Со религиите и со бог.А со што е поврзан „бенгот„ или еволуционизмот?....Со самите себе?....![]()
Не, Те излажале тоа попојте и оној светијата позадинецот, Серафимчо.
Опет криво. Со религиите и со бог.
Слабо ја владееш религијава, ништо од тебе, дајте друго детеСерафимчо!
Алал да му е на блажениот Серафим, мојот посебно ценет Богослов од нашево време...
Каде еволуцијата признава и познава Творец? Или „бенгот„, кој го „пукнал„?...![]()
Слабо ја владееш религијава, ништо од тебе, дајте друго дете![]()
Серафимчо ти е симпатија а? И ти да не си во таа банда?
Auu...ti ja vladesh religijata.....budist nizaeden.Слабо ја владееш религијава, ништо од тебе, дајте друго дете
Серафимчо ти е симпатија а? И ти да не си во таа банда?
Не мислев на цркватаДа, и ја‘ сум од неговата Црква...![]()
Признавам кумуњара и ништо си. Нема кој да ти противречи.Auu...ti ja vladesh religijata.....budist nizaeden.
i smeni toa imeto....ne lazi narodot...priznaj deka si budist...i komunjar....
Е дај некоја православна финта, дај ми каде е спомнато во заветот дека не се сите власти дадени од Бога туку од врагот.Ај сеа не ми кажуј протестантски финти...
Ајде, листај го Светото Писмо и најди го моето име во него па штом го најдеш, јави ми...
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 16:29 ---
Ја батка, се‘уште не‘ам видено некој ангел на власт.
Auu...ti ja vladesh religijata.....budist nizaeden.
i smeni toa imeto....ne lazi narodot...priznaj deka si budist...i komunjar....
Let 3 Јас би рекол,од исламски аспект,секоја власт која го почитува Бога,треба да се почитува
Мики абер си нема)
Ах бе батка, знаеме дека Исламот оправдува секаква власт, која го почитува Бога. Го гледаме јасно ни е тоа. Кај вас е најизразена лоботомијата и колективното едноумие
Касните точно 6 века зад Христијаните, и ништо не извлековте поука од средниот век, туку напротив, постапивте и постапувате многу полошо од нив, и тоа во 21 век, век на наука и технологија, и затоа вашето многу потешко се прифаќа.
Доналд и неговите технолошки придобивки во 21 век,а да не беше исламот уште ќе броеше на прсти или со каменчиња и анестезија ќе ти даваа со шамари
P.S потешко,ама се повеќе..чудно а?![]()
Е дај некоја православна финта, дај ми каде е спомнато во заветот дека не се сите власти дадени од Бога туку од врагот.
.
Let 3 Јас би рекол,од исламски аспект,секоја власт која го почитува Бога,треба да се почитува
Мики абер си нема)
MIKI1 Тврдењето дека власта е од Бога дадена, како Давид и Соломон, е премногу наивно и детски.
].
Mикица,еднаш ти кажав,муслиманите се луѓе без памет,џабе им го објаснуваш твоето христијанство,нема да те разберат.Да бе, гледам како муслиманите се утепаа почитувајќи ја македонската власт...![]()
Mикица,еднаш ти кажав,муслиманите се луѓе без памет,џабе им го објаснуваш твоето христијанство,нема да те разберат.