Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Ебати идиотиве кои ги има овде.
Да му кажеш на атеист дека нема да оди во рајот е како јас на вас да ви кажам дека дедо мраз нема да ви донесе подароци... всушност некои од вас можеби сеуште верувате и во него, не би ме изненадило.

Последно уредено:
Ебати идиотиве кои ги има овде.
Да му кажеш на атеист дека нема да оди во рајот е како јас на вас да ви кажам дека дедо мраз нема да ви донесе подароци... всушност некои од вас можеби сеуште верувате и во него, не би ме изненадило.
Ама, ама,ама.

И сеа за џабе бев добар цело време?:unsure:

Пош‘о на форумов имало идиоти, дај покажи нешто од твојот памет...
не зборам само за форумот, за цела мк, цел балкан... и очигледно зборам за тие што сеуште веруваат во дедо мразот на небото, 21ви век е.

Последно уредено:
Знаеш што е уште поинтересно?
Ако настанале од мајмуни, тие дефинитивно биле најглупите меѓу својата сорта.....зошто нели, најпаметните мајмуни живеат најгоре по тоа дрвата а глупите се доле, тие истите прооделе на две нозе....еволуирале. :pos:
Значи ти си предок на Каин? Дали можеме да те наречеме убиец? Сепак предок си на убиец! :)
Истото прашање се однесува и за Ѓурѓа. :)

не зборам само за форумот, за цела мк, цел балкан... и очигледно зборам за тие што сеушто веруваат во дедо мразот на небото, 21ви век е.

Ааааа, значи, цела Македонија, цел, Балкан, море, цела Вселена е пуна со идиоти, а ја‘ сеуште не гледам производ од твојот ум...

Дај посочи нешто конкретно.

Дај посочи нешто конкретно.
:facepalm: ТОА ШТО СЕ УШТЕ ВЕРУВААТ ВО ДЕДО МРАЗОТ НА НЕБОТО???
Ти знаеш ли да читаш бе што ти е??
не зборам само за форумот, за цела мк, цел балкан... и очигледно зборам за тие што сеуште веруваат во дедо мразот на небото, 21ви век е.

Бара ти да се диференцираш од глупите кои ги поставуваш под тебе. Пошто таргетираш дадена група во која он припаѓа и ја етикетираш ко "глупаци" наравно е да аргументираш зашо е тоа така.

Бара ти да се диференцираш од глупите кои ги поставуваш под тебе. Пошто таргетираш дадена група во која он припаѓа и ја етикетираш ко "глупаци" наравно е да аргументираш зашо е тоа така.
па јас не верувам во митологии... зар не е веќе очигледно?

па јас не верувам во митологии... зар не е веќе очигледно?

Сасвим очигледно. Али тоа не те праи паметна. The ability to speak does not make you intelligent. Ти текнува на Квај-Гон?

Не бе, туку ти не знаеш што пишуваш: кој е тој „дедо мраз„ на небото!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom