Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Така залажува малолетници... пардон момчиња.
Абе чоекот си се изјасни дека сака машки тројки, и то бананата од уста не је вади, па сеа ти види. :D

Не фала, таа што си ја пикаше на друго место претходно. Ти синко апни си бананата, ти дадов да ја јадеш, не да правиш друго.
Мирен Чита, ќе те пратам на месечината.

Што бидна со одговорите, толку ни еден да не знаеш?

Абе чоекот си се изјасни дека сака машки тројки, и то бананата од уста не је вади, па сеа ти види. :D
Абе гледам анимист е и сумливо дали сака со машки или е почест посетител во зоолошка, овај де црква...

Мирен Чита, ќе те пратам на месечината.

Што бидна со одговорите, толку ни еден да не знаеш?
Ѓурѓа кој дел не ти беше јасен дека со амеби не разговарам? Оди барај си некоја банана, ама не за јадење :pos:

Ѓурѓа кој дел не ти беше јасен дека со амеби не разговарам? Оди барај си некоја банана, ама не за јадење :pos:
Не ми е јасно како можеш на 50г да бидеш толку заспан.

Јас прашав, ти ако имаш одговор, одговарај, или не ме цитирај.Најпаматен си кога молчиш, само така ќе ја скриеш калпавштината.[DOUBLEPOST=1403637061][/DOUBLEPOST]
Абе гледам анимист е и сумливо дали сака со машки или е почест посетител во зоолошка, овај де црква...
Доведи ја сестра ти, она ќе ти каже после.

3ти пат ме цитираш....и покрај тоа што те игнорирам.
Ај сега на спиење, нервозен си, да не добивам негативни ради тебе

Не ми е јасно како можеш на 50г да бидеш толку заспан.

Јас прашав, ти ако имаш одговор, одговарај, или не ме цитирај.Најпаматен си кога молчиш, само така ќе ја скриеш калпавштината.[DOUBLEPOST=1403637061][/DOUBLEPOST]
Доведи ја сестра ти, она ќе ти каже после.
ДА ѓурѓа заспан сум ама се тешам со позаспани ко тебе. :D
Толку си некадерен па сам да си донесеш? Па и најголемиот хомо ако му донесат ќе плесне некоја :pos:
Те знаат од дома дека си по машките тројки?

ДА ѓурѓа заспан сум ама се тешам со позаспани ко тебе. :D
Толку си некадерен па сам да си донесеш? Па и најголемиот хомо ако му донесат ќе плесне некоја :pos:
Те знаат од дома дека си по машките тројки?
Ќерка имаш?

temava presla u seksualni frustracii i ponekoja fantazija
Сепак, подфорумот е Религија.:D

Се сложувам дека треба малце да се подзачисти и да се изладат главите.

Претера.
Сепак поработи на односот.
Дечак, ако мислите дека уште има христијани што го вртат другиот образ, сте се заебале.
На секоја провокација, дупло ќе ве рендам.
Јас така се молам на Бог, кој што ми мисли дупло да му врати.

Дечак, ако мислите дека уште има христијани што го вртат другиот образ, сте се заебале.
тоа е Сатанистичка доктрина... луд, збунет, нормаљан...

Навистина!? Прво ти дојде и почна да провоцираш. И посочи каде пишува дека треба да се провоцира или навредува! Дали одењето контра Библијата (сепак си верник) може да се нарече богохулие? Да не зборувам за твојот будизам.
И колку што забележав, ти беше ренданиот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom