Bog
Само Бог може да ме суди
- Член од
- 3 мај 2014
- Мислења
- 736
- Поени од реакции
- 306
ТО МИКИ ТООООООООО....Важи: еве, чесен Титов пиноерски збор, ќе им поставувам саде полесни прашања...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ТО МИКИ ТООООООООО....Важи: еве, чесен Титов пиноерски збор, ќе им поставувам саде полесни прашања...![]()
1. Не знам прашај ги хиндуистите.
2. Валда постоела потреба да се “унапредат“ постојните.
3. На пример?
Знае Николчо кој пријавува а кој не, џабе се прчиш.Se najde vo postot super...poleka no sigurno i ti sozrevas.
1. Не се де, но се најбројни многубожци и сега во ова време.1. Не се саде хиндусите многубожци. Мислев на потребаата од многу богови низ историјата, кај различни народи.
2. Ако „нештото„ е бог, што ќе му е „унапредување„ кога веќе е бог?
3. На пр: Купидон, Бах(ус), Пан...
Vidi Gjurgo...Jas ne se prcam... Jas prijavuvam za licni navredi...Pravilata se takvi.Знае Николчо кој пријавува а кој не, џабе се прчиш.
Запамти, Вистината секогаш излегува на виделина, можеш да ја скриеш извесно време, али таа секогаш победува.
Еве, и денес нешто научи, видиш колку е добар форумов, секој ден нешто ќе те учам
Правилата се да одговориш на прашањето ако знаеш, а ако не знаеш, требе да си траеш, а не да мудруваш.Vidi Gjurgo...Jas ne se prcam... Jas prijavuvam za licni navredi...Pravilata se takvi.
PS: Ti nemozes mene da me ucis u nesto sto ne veruvam i go negiram. Taka da ti slobodno polni si go tvojto fake ego.
Ne fala so mi nacrta...EveПравилата се да одговориш на прашањето ако знаеш, а ако незнаеш, требе да си траеш, а не да мудруваш.
Капиши?
Ok ..Vazi koga ti ke objanis vrskata pomegu prasanjeto i temava!
Нема вистински предизвик за да се впиштиме во дуел. Во меѓувреме обични секојдневни тренинзи и спремање нови тактики, како и нови трикови за следните утакМици!...
Нешто мојата екипа, дали за Бразил отиде, ич не се активни.
...
Ајде атеисти, да пукаме малку со тешка артилерија.
Нешто мојата екипа, дали за Бразил отиде, ич не се активни.
Разликата меѓу Его и Душа?
Има храбри да одговорат?
2. Зашто некои богови некогаш постоеле а денес се историја?
Статива Николчо, статива погоди, никако да дадете гол мајката...Егото е продукт на емоционалниот центар со главен орган - мозок.
Душата е продукт на емоционалниот центар со главен орган - срце.
Сеа престани со банани и попари, остај ги луѓето да вечераат што душа им сака.
И фрли навака некое кило Парма шунка, не стегај ги еврата
И неуро-наука.Конкретно за емоционалниот центар кај човекот отвори ги линковите подолу.Не постои емоционален центар со главен орган мозокот кај човекот Тоа се атеистички измислици, кои немајки одговори се базираат на фантазија и измислици.
Само како да се напише нешто.И неуро-наука.Конкретно за емоционалниот центар кај човекот отвори ги линковите подолу.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK11060/
http://www.dartmouth.edu/~rswenson/NeuroSci/chapter_9.html