Атеист
Дежурен Шаман
Појма немам бе, што е тоа буда?Пошто таква тема нема, ајде буди храбар, леп на мајка, и одговори на твојата.
Која е природата на буда?
После ќе видиме која е природата на Декстер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Појма немам бе, што е тоа буда?Пошто таква тема нема, ајде буди храбар, леп на мајка, и одговори на твојата.
Која е природата на буда?
После ќе видиме која е природата на Декстер.
Мики, не биди педер и стави слика од Буфон!
Така те сакам..кога поима немаш.Појма немам бе, што е тоа буда?
Ти да не гледаш, тоа што го прави твоето куче и ти истото да го правиш?!Заеби тоа....
Моето куче не се крсти повеќе, почна да се врти како дервишите.Еден ден се крсти, еден се врти.
Дали ја има природата на буда?
Таа бананата знаеш кај да си ја носиш, ќе ти текне. Изгледа си голем љубител на банани, од уста не ја извади.Така те сакам..кога поима немаш.
Не да ми се правиш овде дека многу знаеш.
Ај сега, банана и на спиење.
ТООО МИКИИИИ ТОООО!!!Ја‘ го Бушоно‘ у мојо‘ аватар...![]()
ТООО МИКИИИИ ТОООО!!!
Уште кој ви остана да го комплетирате составот?
Уууу дури 4-ца сте! (пардон, можеби не сум видел уште некој еве бидете 5). Која бројка!Тооооо Цецоооо!
Пардон..
Тоооо Мики тоооо!...[DOUBLEPOST=1401743671][/DOUBLEPOST]
Уште резервниот састав за треќо полувреме...
А вија колку све, да видам да се преброите? Ако немаме ќе играме на малиУууу дури 4-ца сте! (пардон, можеби не сум видел уште некој еве бидете 5). Која бројка!
Па немате сеа за сеа играчи ни за хокеј на мраз, а камоли за фудбал.![]()
Јас си реков, јас сум си гледач.А вија колку све, да видам да се преброите? Ако немаме ќе играме на мали
Нема шанси!!! Веќе бројам 3 : 1 за нас, а и Кермит некако повлечен ми изгледа. Дали се работи за повреда или нешто понесериозно незнам...Јас си реков, јас сум си гледач.
Инаку како атеисти, минимун сме 10-тина активни.
Не бе, Кермит е у пензија, копачките на ѕид се одамна. И седете мирни да не ве запукам со калашов.Нема шанси!!! Веќе бројам 3 : 1 за нас, а и Кермит некако повлечен ми изгледа. Дали се работи за повреда или нешто понесериозно незнам...
Ти реков, немате шпиц, а и да го имате, кој атеист ќе сака со него да дискутира?Нема шанси!!! Веќе бројам 3 : 1 за нас, а и Кермит некако повлечен ми изгледа. Дали се работи за повреда или нешто понесериозно незнам...