Атеист
Дежурен Шаман
Ти бан имаш и за на трибини море недокваканТребе уште да тренираат...па неможе трансферт од трета лига аматери, и одма во сериа А.
Нека кркаат уште попара, па ако се залаагаат ќе ги пуштеме на требините.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти бан имаш и за на трибини море недокваканТребе уште да тренираат...па неможе трансферт од трета лига аматери, и одма во сериа А.
Нека кркаат уште попара, па ако се залаагаат ќе ги пуштеме на требините.
Ma nego go baniraat samo da ne ja kazi vistinata!Ти бан имаш и за на трибини море недоквакан![]()
Статива.[DOUBLEPOST=1401741010][/DOUBLEPOST]Ти бан имаш и за на трибини море недоквакан![]()
ПречкаMa nego go baniraat samo da ne ja kazi vistinata!
Имаш право, за малку, требаше недоветенСтатива
Пречка
После се чудите зошто сте во трета лига аматери.Имаш право, за малку, требаше недоветен![]()
После се чудите зошто сте во трета лига аматери.
Не знаете гол да дадете..јебига
Абе ти од Офче Поле си а сакаш во сериа А да играш.Кој ми кажа, па вие и немате фудбал во Виница. Оди поднаучи малце. После и ќе те пушиме некоја минута да заиграш.
![]()
Оди бе седни граматика научи. Фудбалер а нерписмен не го бива. Не топката е коцкеста.Абе ти од Офче Поле си а сакаш во сериа А да играш.
Не се заебавај...
Топката округла е?
Заеби тоа....Оди бе седни граматика научи. Фудбалер а нерписмен не го бива. Не топката е коцкеста.![]()
А што е тоа буда?Заеби тоа....
Моето куче не се крсти повеќе, почна да се врти како дервишите.Еден ден се крсти, еден се врти.
Дали ја има природата на буда?
На леб се мачка?А што е тоа буда?
Да си каснеш од намачканото, штом си го мачкаш на леб. Ти на која тема ќе одговараш? Отвори дервишлак за да те потпрашам нешто.На леб се мачка?
Па нели вие требе да одговорате на оваа тема.
Не се плаши да одговориш, нешто ми стоиш уплашен!Да си каснеш од намачканото, штом си го мачкаш на леб. Ти на која тема ќе одговараш? Отвори дервишлак за да те потпрашам нешто.![]()
Појма немам. Ти рече нешто се мачкало на леб? На што има вкус?Не се плаши да одговориш, нешто ми стоиш уплашен!
Одговори..
Буда, буда...што беше тоа?
Пошто таква тема нема, ајде буди храбар, леп на мајка, и одговори на твојата.Појма немам. Ти рече нешто се мачкало на леб? На што има вкус?
Ти се плашиш да отвориш теме кај што ќе те прашуваат? Не се плаши не сум толку строг.