Познати фацки на форумов

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
покрај евровизијата и охридско лето, кога умре покоен Борис Трајкоски нека почива во мир амин:pop: бев во војска и слижев гарда, нон стоп бев на телевизија од аеродром имаше снимки (само фацава ми ја покажуваа во позадина знамето) па покрај ковчег стража кога му чувавме.....ех времиња.

OrTacE напиша:
покрај евровизијата и охридско лето, кога умре покоен Борис Трајкоски нека почива во мир амин:pop: бев во војска и слижев гарда, нон стоп бев на телевизија од аеродром имаше снимки (само фацава ми ја покажуваа во позадина знамето) па покрај ковчег стража кога му чувавме.....ех времиња.
Ти ли си тој?! Не ми се верува стварно ми текнува на еден дечко што нонстоп беше покрај ковчегот и цело време го покажуваа на телевизија. Дури мислам дека имаше некој коментар од коментаторот како претседателот ги сакал младите и дека сега младите војници го испраќаат. Еве и Јаков коа ќе дојде ќе потврди ако се сеќава на тоа оти заедно бевме тогаш коа го гледавме погребот на телевизија.

Е добро де и ја сум познат, као мал ме анкетираа за емисијата „Здраво Генијалци“ и на телевизија испаднав... :) :) :)

Pa poznat sum...po desetici emisii na TV...i vo ovoj moment po edna radio reklama

Dj Kan ( ke me lansira za ova ama moraf):)

Офчар напиша:
повратив на сред дуомо.. хардкор!

По ова брачко не си ми познат, те има по сите печатени медиуми и познат си ми, верувам и на останатите Yuseri на форумов по "Случајот Бачило"
Што ќе честиш со парите што ги лапна ?

Играв фудбал во турнир што го организираа А1, па ме имаше цела недела на ТВ во ударните термини(пред 2 години)

vardarce напиша:
Ти ли си тој?! Не ми се верува стварно ми текнува на еден дечко што нонстоп беше покрај ковчегот и цело време го покажуваа на телевизија. Дури мислам дека имаше некој коментар од коментаторот како претседателот ги сакал младите и дека сега младите војници го испраќаат. Еве и Јаков коа ќе дојде ќе потврди ако се сеќава на тоа оти заедно бевме тогаш коа го гледавме погребот на телевизија.
Потврдувам иако веќе бев заборавил, ама муабетов ме потсети на фацата да да....

Jakov напиша:
Потврдувам иако веќе бев заборавил, ама муабетов ме потсети на фацата да да....

колку беше само параноично некако кога бевме на аеродром, и кога доајгаше авионот, каква беше само атмосверата па па па....а пази ние го попрајкавме кога заминуваше, и така построени раце ни замалеа со пушките во тој став за почест имаме седено така 2 саата упм.

Офчар напиша:
повратив на сред дуомо.. хардкор!
Корекшн. Поврати насред мојата ташна, во Дуомо.
А ташната ја чувам, сосве повраќаницата.:wub:

Aceva напиша:
Корекшн. Поврати насред мојата ташна, во Дуомо.
А ташната ја чувам, сосве повраќаницата.:wub:
И јас сум сега позната фаца поради него кога идам во Дуомо, веднаш ми го даваат сепарето за повраќање :pov::icon_lol:

Не’ позлати Офчар, да с’иби.

Мистичен напиша:
И јас сум сега позната фаца поради него кога идам во Дуомо, веднаш ми го даваат сепарето за повраќање :pov::icon_lol:
Zarem i tebe? a ja mislev samo mene taka:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom