StormAngel
Stormology
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 244
- Локација
- Zurich, Switzerland
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Ја сум познат ко Кока Кола у Саудиска Арабија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OrTacE напиша:незнам колку ме познавате ама јас редовно пред 2 месеца секој ден излегував на телевизија по 2 пати и то на а1 и на мтв1 а шо знам сигурно ме емитуваа и на сител и на канал 5 и шо ти знам јас каде![]()
![]()
![]()
пс. настапував со Ѓоко Танески лани за охридско лето и сега за избор за евровизија.
иначе универзален танчер брејкденс, модерен балет, слободно играње по дискотеки итн. И глумец да не забораам.
Таман работа:hump:OrTacE напиша:само немора да премине во сеир ова
OrTacE напиша:незнам колку ме познавате ама јас редовно пред 2 месеца секој ден излегував на телевизија по 2 пати и то на а1 и на мтв1 а шо знам сигурно ме емитуваа и на сител и на канал 5 и шо ти знам јас каде![]()
![]()
![]()
пс. настапував со Ѓоко Танески лани за охридско лето и сега за избор за евровизија.
иначе универзален танчер брејкденс, модерен балет, слободно играње по дискотеки итн. И глумец да не забораам.
Marata напиша:остај го бе, се прави фраер:pishtoldz
MaLe4kA напиша:Јас почнав со Супер Ѕвезда, па снимавме многу емисии али тоа беше поодамна...па после ме имасе на Оправдано Присутни, па после ме имаше по списаниа давав некакви изјави за тел сметки. и за скопјево нешобла бла бла.....после освоив 2 место за возење то4ак на ниво на Скопје;тоа беше сеа, пред 1 месец: и во школо бев позната по тоа што и лупнав клоца на наставницката по физичко,а дедо ми у Црна гора е министер за култура,а тетка ми е писателка...леле леле леле леле ..... али најсериозно не лажам....ај свеар