Позирање гола во списание за мажи од ваша блиска личност

• Креатор на темата Креатор на темата Fraerotbt777
  • Време на започнување Време на започнување
да се соблечеш гол не е неморално, се додека човекот од моја блиска фамилија е доволно возрасен и самостоен да одлучува сам за себе мене не би ми сметало. Телото е уметност.

Додека некои не можат да престанат да го гледаат како објект за разврат, сунџер за фрустрации...срамно, грешно и неморално. Something's going on here dude. Обично посочувајчи ја раската во окото кај другите се обидуваш да ја сокриеш гредата кај себе, тоа е добра и древна тактика на преживување дури и во несвесното е навлезена...
images

Додека некои не можат да престанат да го гледаат како објект за разврат, сунџер за фрустрации...срамно, грешно и неморално. Something's going on here dude. Обично посочувајчи ја раската во окото кај другите се обидуваш да ја сокриеш гредата кај себе, тоа е добра и древна тактика на преживување дури и во несвесното е навлезена...
images

Другиот е неморален за да ти се осеќаш морален, другиот работи неморална работа додека тебе ти е сеедно шо работиш без никаква надградба цел живот, но твојата работа е поморална. Така нешо нели? :)

Другиот е неморален за да ти се осеќаш морален, другиот работи неморална работа додека тебе ти е сеедно шо работиш без никаква надградба цел живот, но твојата работа е поморална. Така нешо нели? :)

Вака: Тоа ти се вика формула за невидливост, го посочуваш тој популарен прст(вниманието) кон друг за да останеш по незабележителен. Колку си посјебан толку поморален стануваш...тоа ти е механизам за одбрана на највнатрешното и така до бескрај...

П.С. Да не се вадиме од контекст, за некои работи на овој степен на (не)развиток на нашата врста, до некаде и за некои нешта моралот знае да биде и корисен...ете така за да нема забуни во врска со лебиралноста. Поздрав, чао.

Samo da posocam deka Isus rekol ,,Koj ke pogledne tuga zena so zelba veke napravil preljuba!,,, ako ova e zastareno i ne vazi togas nemate nikakvo pravo da se deklarirate kako hristijani!

Samo da posocam deka Isus rekol ,,Koj ke pogledne tuga zena so zelba veke napravil preljuba!,,, ako ova e zastareno i ne vazi togas nemate nikakvo pravo da se deklarirate kako hristijani!
Пријателе во Љубов и Секс пишуваме не некаде во религија, имам и јас милијадра други тези како некој во некои пишани непишани правила рекол но овде нема место за тој апект на муабетов за сликањето...

I rekol nekoj ic nemoj da se sramis-tvojata ubavina e prirodna a teloto ti e perfektno, kefoj e, sega so da velam posle ova, sega ke i recam ama nemas silikoni, so silikonite nemozis da se sporedvas denes to e ubavina!!!

овај или е болен или ве ребра :)

I rekol nekoj ic nemoj da se sramis-tvojata ubavina e prirodna a teloto ti e perfektno, kefoj e, sega so da velam posle ova, sega ke i recam ama nemas silikoni, so silikonite nemozis da se sporedvas denes to e ubavina!!!
И она од инает без да бара пари од дома ќе направи слики или нешто скраја да е полошо и так на операција... не мора силикон, доволно е да напомпа муцината и да по 5-10 години изгледа како истишен балон во нив... Да прашам нешто, постара е од тебе? Ти смета што е "главна" или лично од заштитникчи аспек го правиш овај муабет со идеја на всадување на комплекси... Друже/другарке, ако она сака никој нема да ја разубеди јас мислам по се што кажа но ако сама не сака никој ни ќе ја натера... треба сама да размисли, што и како сака да прави подоцна во животот, сака да биде дел од тој свет или сака само 5 минути слава а после да оди на факултет , да научи нешто добро , односно да реално научи и има кариера надвор од тој бизнис...
мала шала: дај бре факт е дека убавите девојки имаат убави другарки , дај некоја слика да видиме од другарките да изманијачиме хаххахаа :pipi: ова викам пошто дека ти ако беше машко тешко дека се справуваш со моментот кога дојде друштвото нејзино на гости :rolleyes:
овај или е болен или ве ребра :)
Или е љубоморна ... :D

:pos: Е нема бе , тоа тишлерот сегде го бутате :drk:
мислиш на некого му е гајле што рекол дрводелецон ? се ебеле деца и ке се ебат,џабе везете вие:pos:

A da i kupish ti nekoa poarna kamera, za taa sama da si se slika doma, poarno ke napraish. I daj posle slikite tuka na uvid.

:pos: Е нема бе , тоа тишлерот сегде го бутате :drk:
мислиш на некого му е гајле што рекол дрводелецон ? се ебеле деца и ке се ебат,џабе везете вие:pos:

Jas rekov togas nemate nikakvo pravo da se deklarirate kako hristijani! a temata e povrzana bidejki se vo zivotot e povrzano!

Нихилист, 21 век е, хелоууу. Капитализмот наметна егзистенцијализам, и не мешај религија во тема за Плејбој, освен ако се работи за католички свештеници и мали момчиња.

Инаку има привлечни млади дами меѓу тоа битолчанките. Не за џабе на времето низ Скопје имаше графити „секс со битолчанка“ :)
Според темпото на работа на македонскиот плејбој, АКО кандиса девојчево, ќе ја видиме таму некаде околу нова година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom